Missoni Home – un spectacol al diversității stilistice

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-09-2015

în: Art & Design

Missoni Home surprinde cu o colecție impresionantă, o explozie de culori, materiale și print-uri care aduc un adevărat omagiu valorilor brandului, printr-o reinterpretare a simbolurilor atât de cunoscute ale casei.

missoni5

Noua colecție, luată ca întreg, este un spectacol al diversității stilistice, temele fiind împărțite în print-uri și pattern-uri, piese indoor sau outdoor, pentru sufragerie sau dormitor. Poppies Outdoor vine în întâmpinarea iubitorilor designului de interior prin linii în nuanțe de gri, purpuriu, corai sau crem, cu flori de mac stilizate discret. Colecția Lilium Multicolor, pe de altă parte, este intens colorată și formată din print-uri în zigzag, linii verticale și motive florale de dimensiuni foarte mari. Asemeni acesteia este și gama Lilium, cu același trio tematic în nuanțe sofisticate de maro și albastru marin. Din colecția Poppies izvorăsc tonuri puternice de roșu, roz aprins, galben, nuanțe de portocaliu și verde în print-uri supradimensionate. Spre a face trecerea către o zonă în clasicul alb-negru, piesele din seria Fiore Pop sparg monotonia cu mici inserții de purpuriu, roz pal și bleu. Iar pentru a vă bucura de o colecție cu adevărat luxoasă, Golden Age Jewel, alături de Golden Age Silver & Gold vă oferă piese opulente, în culorile specifice regalității, argintiu și auriu. În fine, ultima colecție, denumită sugestiv Onix, formează un trio al nuanțelor de verde smarald ce se întrepătrund cu azuriu și portocaliu închis.

missoni6

Întreaga abordare Missoni Home 2015 este un omagiu adus naturii și tonurilor inspirate de aceasta, alături de motivele specifice primăverii. Culorile naturale se regăsesc în piesele de mobilier de interior, fie că este vorba de canapele, fotolii, corpuri de iluminat, perne, așternuturi sau accesorii de bucătărie, conferindu-le un plus de eleganță. Covoarele sau perdelele prezintă și ele simbolul central al colecției de primăvară, macul, și formează un tot unitar împreună cu măsuțele de cafea stilizate sau obiectele de mobilier pentru exterior – hamace, scaune și mese, vaze sau alte elemente decorative.

 

 

missoni13

Fiecare piesă în parte a fost gândită până în cel mai mic detaliu, fiind în concordanță perfectă cu celelalte obiecte de decor și alcătuind o colecție plină de personalitate, de culoare, care păstrează simbolurile tradiționale Missoni, reinterpretându-le în cel mai original și mai inspirat mod cu putință.

missoni9