Savoir lansează un pat rotativ cu finisaje de lux. Lista dotărilor exclusive

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-08-2019

în: News

Producătorul britanic de paturi Savoir prezintă extravagantul model Three Sixty, care duce experiența confortului și a luxului la un nou nivel.

Caracterul inovator al acestui model de pat constă în capacitatea sa de a se roti la 360 de grade, în funcție de preferințele clienților. Modificarea poziției patului se face prin intermediul unei aplicații.

Patul este tapițat cu piele moale, iar interiorul arcuit este îmbrăcat în catifea italiană. Topper-ul pentru saltea este confecționat din păr de iac mongolez. În plus, patul dispune de lămpi de lectură special concepute, împreună cu prize și intrări USB, care nu interferează în niciun fel cu estetica și experiența somnului.

„Bazându-se pe modelul nostru numărul 1, atenția la detalii este desăvârșită. Artizanii noștri execută fiecare element fără cusur, iar în fiecare noapte veți simți diferența. Am lucrat cu experți de top pentru a ne asigura că fiecare element al patului Three Sixty este impecabil”, a declarat Alistair Hughes, managing director al Savoir.