Pasionații de sport și wellness merg la Body Art Wellness Club (P)

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-05-2023

în: NewsNews & Features

Sportul nu este doar despre sănătate, este și despre creșterea încrederii în sine, capacitatea de a te concentra și a-ți atinge obiectivele, dar mai ales despre depășirea limitelor. La Body Art Wellness Club, tonifierea, revigorarea și relaxarea se îmbină în mod armonios pentru a crea o experiență completă, dedicată în exclusivitate sănătății și stării de bine.

Clubul are facilități moderne, este dotat cu aparatură și echipamente performante, care permit efectuarea antrenamentelor în condiții de igienă și siguranță deplină. De asemenea, clubul dispune de un sistem modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt, soluția optimă pentru un microclimat sănătos și plăcut, eliminând în mod direct căldura în exces, umiditatea, dioxidul de carbon și mirosurile.

Indiferent de ceea ce preferi, un antrenament intens sau moderat, la sală sau la piscină ori poate doar momente de relaxare la SPA, Body Art Wellness Club este locul unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru o viață activă, sănătoasă și echilibrată.

Fitness: Spune Da masei musculare și adio grăsimii

Sala de fitness este dotată cu echipamente profesionale de top Nautilus și Technogym unde pot fi efectuate exerciții cu greutatea propriului corp, cu greutăți libere și la aparate într-un spațiu curat și corect ventilat.

Aerobic: Crește-ți rezistența și tonifiază-ți corpul

Antrenori cu experiență te așteaptă la 13 clase de aerobic. Poți alege clasele express care lucrează în special o grupă musculară sau clasele de o intensitate mai mare care urmăresc creșterea rezistenței și tonifierea musculară.

Indoor cycling: Pedalăm împreună pentru o sănătate mai bună

Indoor cycling este un program foarte popular printre toate categoriile de vârstă și îmbină antrenamentul cardio cu cel de forță. Clasele se desfășoară pe ritm de muzică în prezența unui antrenor specializat.

Piscină: Reîncarcă-ți bateriile

Având o dimensiune generoasă și un design modern de inspirație naturală, piscina oferă condiții optime pentru înot sau exerciții în apă. După câteva ture de bazin sau o clasă de aqua fitness, te poți revigora în jacuzzi sau odihni pe șezlongurile confortabile din apropierea piscinei.

Jacuzzi: Scapă de stres și de durerile musculare sau articulare

Efectul terapeutic al apei calde din jacuzzi aduce senzația de revigorare după antrenament, ameliorează durerile musculare și articulare și elimină stresul. Bucură-te de momente de relaxare în jacuzzi și descoperă puterea vindecătoare a apei.

Descoperă efectul terapeutic al saunei saline

Pereții saunei includ și cărămidă de sare de Himalaya, iar prin încălzire se produc ioni negativi care creează un microclimat natural și pur. Este dovedit știintific că particulele de sare au un efect curativ asupra sănătății, îmbunătățesc respirația, detoxifică și energizează corpul și calmează mintea.

Răsfață-te la hammam

Hammamul are reale beneficii pentru corp. Curăță pielea în profunzime, crește imunitatea, înlesnește regenerarea celulară a țesuturilor, stimulează hipofiza și suprarenalele, îmbunătățește respirația și ameliorează astmul și afecțiunile reumatice.

Dușul emoțional, o experiență completă

Pregătește-te pentru o experiență senzorială completă care trezește toate simțurile. O multitudine de lumini, sunete și arome completează efectul terapeutic al apei pentru un rezultat surprinzător de relaxare și revigorare.

Duș scoțian, un boost de energie

Alternând apa caldă cu cea rece se realizează o formă de terapie cu apă cu multiple beneficii. Calmează durerile musculare, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează sistemul imunitar. Dușul scoțian conferă energie, iar în mod surprinzător induce simultan și somnul.

Fântâna de gheață, tonifiere și revigorare

Revitalizează și dă fermitate pielii și poate fi folosită de mai multe ori pe parcursul unei ședințe SPA având rolul de a răcori corpul între două terapii calde precum sauna salină și hammam-ul. Acţiunea gheţii pe pielea încălzită are un efect revigorant şi tonifiant după o baie de căldură.

Contact Body Art Wellness Club

Şoseaua Vitan – Bârzeşti, Nr.7D-7E, 042121, Sector 4 – Bucureşti

Program: 06:00 – 22:00

Telefon: 031.106.11.60 / 0731.111.113

E-mail: contact@body-art.ro

Website: https://www.body-art.ro/

Facebook: http://www.facebook.com/BodyArtWellnessClub

Instagram: https://www.instagram.com/bodyartwellnessclub/