METAXA 12 Stars

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-10-2016

în: News

Consacrata casă METAXA a lansat alături de exploratorul Mike Horn o nouă campanie pentru METAXA 12 Stele, prin care prezintă descoperirea gusturilor și savurarea băuturilor fine ca o expediție în căutarea unor experințe rafinate. Noua METAXA 12 STELE vine într-un ambalaj elegant ce prezintă o băutură clasică cu un caracter fără egal.

metaxa_121151

În anul 1888, Spyros Metaxa, un pionier al vremurilor sale pornit în căutarea unei băuturi cât mai fine, a reuşit să aducă lumii băutura cu reflexiile aurii ale ambrei, METAXA. METAXA 12 Stele este expresia de vârf a acestei căutări, prezentată acum într-un ambalaj cu un design nou şi distinctiv. Noua prezentare a sticlei şi a cutiei-cadou reprezintă o invitație într-o călătorie de explorare şi descoperire prin intermediul simţurilor, iar ambalajul reinterpretat pune în evidenţă elementele cheie care au făcut din METAXA 12 Stele băutura emblematică de astăzi.

metaxa_crop_bottle_02

metaxa_glass

De peste 25 de ani, protectorul devotat al preţioasei băuturi este Constantinos (Costas) Raptis, al cincilea Maestru Metaxa de la debutul Casei. Prin procedee meticuloase de maturare şi prin îmbinarea distilatelor şi a vinurilor de Muscat, Costas garantează că fiecare picătură de METAXA conţine gustul fin şi caracterul distinct al Casei. “Nu mă grăbesc niciodată. Ştiu că atingerea perfecţiunii necesită timp. Obţin METAXA 12 Stele din douăsprezece amestecuri.” – a declarat Costas Raptis.

metaxa_120745

Povestea din spatele creaţiei METAXA 12 Stele vorbeşte despre legătura cu rădăcinile şi valorile Casei şi despre transformare, privind mereu înainte. METAXA 12 Stele poate fi apreciată prin prisma unui colecţionar de momente şi experienţe senzoriale, a îndrăznelii unor oameni extraordinari precum Spyros Metaxa şi Mike Horn, unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Prin expedițiile sale, Mike Horn a reușit să parcurgă circumferința Pământului de unul singur, fără ajutor şi fără a folosi un vehicul. A inspirat și a susținut oameni să atingă țeluri de neimaginat, fiind un spirit aventurier, un gentleman care își trăiește visul cu autenticitate și curaj, urmându-și pasiunea de a călători, mereu motivat de plăcerea drumului în sine. Personalitatea deosebită și reușitele lui Mike Horn îi întrețin o aură de curaj și autenticitate, recomandându-l ca ambasator ideal pentru METAXA 12 Stele.

metaxa_bottle_box

Întâlnirea dintre METAXA și Mike Horn și afinitatea de personalitate și talent sunt exprimate în noua campanie pentru METAXA 12 Stele ce îl are ca personaj principal pe Mike Horn. Campania este o invitație la o călătorie prin intermediul celor cinci simțuri, împreună cu unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Autenticitatea, curajul și pasiunea pentru explorare sunt valori ce îl unesc pe Mike Horn de brandul METAXA.

Caracterul distinct al creațiilor Casei a găsit expresia ideală în METAXA 12 Stele, o băutură unică, de culoarea ambrei, cu un gust complex, fin și o bogată paletă aromatică. Mike Horn a acceptat să se îmbarce în această nouă călătorie recunoscând “dăruirea Casei pentru crearea unei băuturi unice.

     mike_horn_3