Jimmy Choo a creat un brad de Crăciun de 5 metri

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-12-2022

în: News

Jimmy Choo

Crăciunul se apropie, iar acest lucru se simte și se vede oriunde mergem. Claridge’s, legendarul hotel Mayfair din Londra, a dezvăluit recent Claridge’s Christmas Tree 2022, creat de Sandra Choi pentru Jimmy Choo.

Botezat „Diamantul”, copacul gigantic are peste 5 metri înălțime și a fost nevoie de 350 de ore de efort pentru a fi construit. Acesta dispune de 69 de oglinzi strălucitoare, reflectorizante, accentuate cu 60 de metri de lumini strălucitoare și 250 de panouri individuale din aluminiu.

Jimmy Choo

Structura este completată cu o fundă uriașă, strălucitoare, în conformitate cu temele cheie de design ale colecției de iarnă a lui Jimmy Choo. Bradul a fost proiectat în parteneriat cu scenograful Simon Costin și permite oaspeților să stea înăuntru pentru a admira spațiul magic și strălucitor, refractat cu diamante.

„Întotdeauna am spus că mi-ar plăcea să știu cum este să pășești într-un diamant, iar acum pot! Colaborarea cu Simon Costin la acest proiect incredibil a fost o onoare. Bijuteria a fost o metaforă repetată pe care am folosit-o pentru a-l descrie pe Jimmy Choo, nu doar pentru că sunt folosite în design-urile noastre, ci pentru natura multifațetă a colecțiilor pe care le creăm, precum și lumina pe care ne dorim să o aducem”, a declarat Sandra Choi.

Jimmy Choo

„Sunt încântat să îi urez bun venit Sandrei Choi care a adus în hotel glamourul distinct al lui Jimmy Choo. Crăciunul este întotdeauna o perioadă cu adevărat magică a anului pentru noi aici, la Claridge’s, și în acest an, așteptăm cu nerăbdare să vedem oaspeții și vizitatorii pășind în lumea strălucitoare a lui Jimmy Choo”, a spus Directorul general al Claridge, Paul Jackson.