Oceanco lansează prima colecție Superyacht NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-05-2022

în: NauticNews

Oceanco

Oceanco, constructor de superyacht-uri de talie mondială, anunță lansarea unei serii de NFT, devenind prima companie din industria sa care se alătură lumii digitale. Anunțul a avut loc în cadrul evenimentului BlockChain Hub Davos 2022 împreună cu Megalodon și CasperLabs, care vor lansa viitoarea colecție ce va fi vândută prin Dgallery și superyachtnfts.com.

Deținătorii de NFT se pot bucura de designul excepțional al yachtului Timur Bozca de la Bozca Limitless Design, o companie de design de transport premiată. Între timp, Pelorus, o companie expertă în industria de călătorii și yachting, va îmbunătăți caracteristicile experiențiale ale NFT. Colecția aspiră să aducă proprietarilor săi experiențe distractive din viața reală și virtuală.

„În cadrul colecției noastre Superyacht NFT, a fost întotdeauna o prioritate să oferim utilități de care beneficiază deținătorii acestora. Avem o perspectivă incluzivă și oferim comunității noastre din întreaga lume acces la experiențe unice, cum ar fi participarea la proiectarea propriului iaht digital NFT pe Casper Blockchain, care este o premieră mondială”, a declarat CEO-ul Oceanco, Marcel Onkenhout.

Împreună cu CasperLabs, Dgallery, Megalodon și Bozca Limitless Design – Oceanco oferă o colecție în ediție limitată pe Casper Blockchain, permițând deținătorilor să facă parte din propriile colecții Superyacht NFT. Mai mult, își propune să depășească limitele și să-și consolideze reputația cu scopul final de a prezenta iahtingul ca pe o activitate distractivă plină de experiențe noi.

„Abordarea inovatoare a Oceanco cu colecția sa NFT este un exemplu puternic al modului în care companiile aduc o nouă valoare cu tehnologia blockchain”, a adăugat Onkenhout.