Lamborghini închide temporar o fabrică din Italia din cauza coronavirus

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-03-2020

în: AutoNews

Lamborghini

Automobili Lamborghini a anunțat închiderea fabricii din Sant’Agata Bolognese pe fondul directivelor guvernamentale care au drept scop stoparea pandemiei de coronavirus.

Producătorul auto va întrerupe producția în perioada 13-25 martie.

„Așa cum am făcut deja până acum, continuăm să monitorizăm situația pentru a reacționa rapid și eficient, cu sprijinul colaboratorilor noștri, și pentru a putea reîncepe operațiunile cu energie la momentul potrivit”, a spus Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini, potrivit unui comunicat. El a adăugat că măsura urmărește protejarea angajaților companiei în contexul urgenței medicale din țară.

Statul italian a decretat o stare de carantină pentru întreaga populație de aproximativ 60 de milioane de locuitori. Activitățile comerciale au fost în mare parte suspendate, iar oamenii sunt sfătuiți să stea acasă pentru a preveni extinderea coronavirus.

În Italia sunt aproape 13.000 de persoane infectate cu virusul COVID-19. Până în prezent, peste 1.000 de oameni au decedat din cauza coronavirus în această țară.