Ashton Kutcher și Mila Kunis își închiriază proprietatea din Santa Barbara

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 17-08-2023

în: NewsTravel

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Casa de pe plaja din Santa Barbara a lui Ashton Kutcher și Mila Kunis este o proprietate de coastă pitorească pe care cuplul o numește „casa departe de casă”. Iar acum, fanii celebrităților vor avea ocazia să o descopere cu ochii lor.

Cuplul a listat casa de oaspeți de la locuința lor pe Airbnb, iar un grup norocos de patru persoane se poate bucura de priveliștea oceanului și de facilitățile oferite, fără niciun cost (cu excepția deplasării spre și dinspre casă). Cu acces la plajă și cu Munții Santa Ynez prin apropiere, căsuța vă oferă o experiență de viață demnă de un star.

Ashton Kutcher și Mila Kunis

La sosirea la destinație, sâmbătă, 19 august, Kutcher și Kunis vor fi acolo pentru a vă întâmpina și a se asigura că sunteți pregătiți pentru cazare. Mesele și gustările vor fi asigurate, iar printre activități se numără relaxarea pe nisip, drumeții pe traseele din apropiere, vizitarea magazinelor și restaurantelor din oraș și jocuri de societate de care se bucură cuplul și copiii lor în timpul lor liber.

Casa de oaspeți cu trei dormitoare și o baie este dotată cu articole de bază, precum prosoape, lenjerie de pat și săpun, însă va trebui să vă luați propriul șampon și uscător de păr. Două dintre dormitoare au paturi suprapuse, în timp ce celălalt oferă un spațiu ceva mai mare. Există o mică bucătărie și un grătar pe terasă pentru gătit în aer liber, precum și o cadă cu hidromasaj cu vedere la mare.

Locuința lui Ashton Kutcher și Mila Kunis seamănă mai mult cu reședința din Montauk a lui Berkus și Brent, dar oferă o marcă specifică de rafinament californian care va fi pe placul tuturor.

În timp ce oaspeții își vor putea rezerva un sejur la casa Kutcher-Kunis fără a plăti cazarea, Airbnb va face o donație către Thorn în onoarea parteneriatului său cu cuplul. Organizația, care a fost co-fondată de Kutcher și Demi Moore în 2012, lucrează pentru a folosi tehnologia în vederea combaterii traficului sexual de copii și a abuzului sexual asupra copiilor. De la înființarea sa, a colaborat cu peste 5.000 de donatori și peste 70 de organizații non-profit și companii partenere pentru a-și atinge obiectivele.