Catamaran cu veleități de iaht: 120 Sunreef Power

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 02-02-2019

în: Nautic

Proaspăt lansat, acest catamaran de lux poate fi alternativa ideală pentru un iaht, ambarcațiunea oferind ce este mai bun din ambele variante. 120 Sunreef Power marchează un nou standard în realizarea croazierelor de lux, ambarcațiunea fiind una cu totul specială.

120 Sunreef Power dispune de un design îndrăzneț, aerodinamic, care întinde spațiile de locuit la limita extremă a suprafețelor disponibile și deschide noi posibilități de croazieră la nivel mondial, la capitolul lux. Cu prova sa inversată, lățimea crescută a corpului și geamurile generoase, ultimul concept de super-iaht al șantierului naval Sunreef este o ambarcațiune personalizată, destinată proprietarilor îndrăzneți de iahturi contemporane, care prețuiesc în primul rând forța și originalitatea.

Iahtul 120 Sunreef Power oferă o libertate deplină în ceea ce privește decorarea și dispunerea spațiului. Prima propunere de configurare include cazare pentru opt persoane și opt membri ai echipajului. La nivelul punții principale, trei uși glisante deschid salonul pe laterale și în spatele mesei, pentru a crea un salon mare în aer liber. Canapele modulare supradimensionate reprezintă punctul central al zonei sociale, dotată cu un televizor de 110 inchi, ecrane interactive și sistem audio premium. Masa pentru zece persoane este amplasată convenabil, mai aproape de bucătărie, pentru a ușura serviciile.

Înspre prova, suita master exploatează optim traversa imensă de 14,4 metri a iahtului, oferind un dressing util, o baie spațioasă și acces direct la o terasă privată. De pe platforma punții principale, oaspeții au parte de o retragere discretă în cele trei cabine „en suite”, extrem de luxoase.Zona principală a echipajului este situată în corpul provei, oferind camere confortabile pentru șapte membri, împreună cu o bucătărie încăpătoare.

De acolo, o scară duce direct la bucătăria iahtului. Cu o dispunere eficientă și soluții inteligente de stocare, spațiul este proiectat pentru a facilita fluxul de lucru și pentru a oferi servicii de restaurant de înaltă clasă. În ceea ce privește scaunele căpitanului și stația de la cârmă, ambele sunt amplasate la nivelul punții superioare pentru a oferi cea mai bună vizibilitate.

Cu o lungime de 36,6 metri, o lățime maximă de 14,4 metri și o carenă din material compozit, modelul 120 Sunreef Power va putea fi admirat la toate show-urile nautice din 2019, în scurt timp urmând a-i fi anunțat și prețul.