Bijuteriile cu stocare inteligentă Anyoli – Love to give

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 05-05-2023

în: Jewels

Anyoli

Nadia Vișan, fondatoarea Anyoli România: „Luxul pentru noi înseamnă: «Dăruiești puțin atunci când dai ceva care îți aparține. Abia în momentul în care te oferi pe tine însuți dăruiești cu adevărat» – Kahlil Gibran”

Trăim vremuri cu adevărat memorabile. Cum ar fi să puteți trimite un mesaj personalizat prin intermediul unei bijuterii unice, create special pentru dumneavoastră? Deși pare un scenariu aproape science-fiction, acum este perfect realizabil grație bijuteriilor cu stocare inteligentă Anyoli. Nadia Vișan, fondatoarea brandului, ne împărtășește importanța de a dărui și conceptul unic care a inspirat această simbioză magică între bijuterii cu suflet și tehnologie de ultimă oră.

Înainte de toate, ce înseamnă Anyoli și de ce este un miracol?

Deși sună a clișeu, numele m-a ales pe mine. Anyoli este, prin traducere, „Mesagerul lui Dumnezeu”. Sunt o persoană ce caută permanent emoții pure. Sunt o persoană ce caută permanent să dăruiască bucurie oamenilor din jurul ei. Și cum altfel poți bucura un om decât oferindu-i o parte din tine, o parte din sufletul tău? Așadar, am pornit de la premisa că, deși nu există un cadou 100% perfect, există posibilitatea de a putea dărui o parte din sufletul tău pentru a transforma acel cadou într-un dar unic.

Prin ceea ce se află în spatele bijuteriilor cu stocare inteligentă, prin îmbinarea artei cu tehnologia, Anyoli poate nu este un miracol, însă clar este o inovație în acest domeniu. De aceea, marca a fost premiată la nivel mondial cu medalia de argint în cadrul Inventions Geneva Evaluation Days 2022.

De ce este important să dăruim și de ce „Love to give” este o parte esențială a filosofiei propuse de Anyoli?

Cred că răspunsul se poate rezuma la un singur cuvânt: conexiune. Conexiunea este puntea invizibilă care face legătura între două sau mai multe suflete. A găsi persoana cu care să simți că ai o conexiune este din ce în ce mai greu în zilele noastre. De aceea, dorim să ajutăm oamenii să își solidifice conexiunile, astfel încât să nu se piardă, să nu se ruineze și, mai ales, să nu se uite.

Asta urmărește brandul Anyoli, să creeze sau chiar să fortifice conexiunile dintre oameni. De aici și „Love to give” – iubim să dăruim oamenilor pe care îi apreciem cu adevărat, pe care îi iubim și cu care avem o conexiune „one of a kind”.

Anyoli

Este miraculos că putem încărca mesaje personalizate în aceste bijuterii. Cum se realizează acest lucru?

Este o muncă de patru ani în spatele acestor bijuterii cu stocare inteligentă. Este efort, dedicare, dar și pasiune, mai presus de toate. Mi-am dorit atât de mult să pot aduce bucurie și zâmbete pe fețele oamenilor, încât am luptat foarte mult pentru a da naștere brandului Anyoli. Știu că o părticică din noi se livrează odată cu aceste cadouri, iar în momentul acesta, oamenii care ne-au ales poartă bijuteriile, dar și o parte din noi cu ei.

Modul de funcționare al magiei noastre este foarte simplu. Bijuteriile cu stocare inteligentă îți oferă posibilitatea de a încărca un mesaj personalizat în interiorul pandantivelor. Fie că vorbim de cercei, lănțișoare, brățări, inele sau coliere, toate bijuteriile Anyoli au această tehnologie în spate. Astfel, atunci când comanzi bijuteria dorită, încarci și emoția, iar în momentul în care ajunge la destinatar, prin descărcarea aplicației Anyoli și apropiind bijuteria de telefon, se poate vedea ori de câte ori dorești mesajul ales. Mai presus de-atât, pentru că emoțiile sunt infinite, mesajele pot fi schimbate ori de câte ori dorești. Azi poate fi o poză, mâine poate fi un video și lista continuă.

Sunt cadouri unice, perfecte pentru orice ocazie. Fie că ne referim la o cerere în căsătorie care se dorește a fi spectaculoasă și emoționantă, fie că este un botez în care încărcăm poze pentru bebeluș, o aniversare, un majorat sau chiar pentru părinții noștri, în care încărcăm un mesaj din suflet, Anyoli este ceea ce lumea are nevoie pentru a-și declara emoțiile, sentimentele și iubirea.

Deși sunt bijuterii inteligente, sunt podoabe cu suflet. Cum funcționează această simbioză perfectă?

Îmi place să spun oamenilor că din îmbrățișarea artei cu tehnologia au luat naștere bijuteriile cu stocare inteligentă. Această simbioză, cum ai numit-o tu, are loc pentru că am împletit eleganța bijuteriilor cu puterea unei tehnologii care ajunge la suflet, odată folosită de către oameni.

Avem în prezent cinci colecții de bijuterii cu stocare inteligentă: colecțiile Love, Full Moon, Nature și Dio, fiecare având bijuterii realizate pentru categorii specifice de oameni sau în funcție de ocazii (de exemplu, pentru un cadou de botez, recomandăm bijuteriile din colecția Dio, pentru oamenii într-o relație specială cu natura, colecțiile Full Moon sau Nature, iar pentru cei romantici, poate pentru un inel de logodnă, colecția Love este cu siguranță potrivită). A cincea și cea mai nouă colecție de bijuterii este Anyoli Diamonds, care este și va rămâne mereu un simbol al luxului și eleganței care, acompaniate de tehnologia noastră, vor transforma orice bijuterie într-o emoție infinită.

Ce oferim în plus persoanelor dragi cu o bijuterie Anyoli?

Oferi o parte din tine și cred că acesta este cel mai frumos cadou pe care îl poți face cuiva. Dând la o parte latura materială, cu ce rămânem în urma unui cadou, în afară de obiectul/lucrul fizic? Poate cu o amintire drăguță, dar pe care ulterior o vom uita. Ei bine, acesta nu este și cazul celor care aleg să dăruiască o bijuterie Anyoli. Pe lângă bijuterie, partea materială, veți dărui și o emoție ce nu se va uita niciodată. De ce nu se va uita? Pentru că puteți să o încărcați în bijuterie sub forma unui mesaj personalizat. Un video cu cele mai frumoase momente, colaje de poze strânse de-a lungul anilor, un mesaj audio în care spui exact ce simți. Oamenii aleg o singură bijuterie, dar de fapt dăruiesc prin ea milioane de cadouri, în fiecare zi, prin ceea ce aleg să încarce.

Toată lumea a aflat de deschiderea magazinului Anyoli Jewelry în incinta JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul galeriilor The Grand Avenue. Ce emoții vă încearcă odată cu împlinirea acestui vis?

Este ceva greu de explicat în cuvinte – cred că bucuria de pe fața mea explică mult mai bine. Am muncit foarte mult, dar nu m-am plâns niciodată pentru că am muncit pentru visul meu și am muncit pentru a fi cât mai aproape de oameni. Sunt fascinată de lumea bijuteriilor, sunt fascinată de tot ce am reușit să realizez până acum în ceea ce privește acest brand. M-am implicat în tot ce înseamnă designul magazinului, platforma necesară – deoarece aveam nevoie de ceva custom, având în vedere încărcarea mesajelor de către clienți direct din magazine, astfel încât, cei care doresc, să plece cu acest cadou gata de dăruit. A fost un proiect mare, însă pot spune că prin ajutorul întregii echipe, cei din spatele cortinei, totul a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Ceea ce îi oferă o fericire extraordinară sufletului meu.

 Anyoli

Care este următorul pas pentru Anyoli?

Odată cu deschiderea shopului Anyoli Jewelry din JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul galeriilor The Grand Avenue, s-au născut alte planuri, alte dorințe, pentru a putea să ajungem la cât mai mulți oameni.

După cum știi, am început producția în Italia, toate piesele noastre fiind realizate manual, acum ne-am mărit capacitatea de producție și în Belgia pentru linia de diamante și avem în plan accelerarea dezvoltării în afara țării, atât direct, cât și prin francizarea brandului către cei pregătiți pentru ca împreună să aducem bucuria în viețile cât mai multor oameni.

Toate bijuteriile noastre sunt mereu în stoc, de aceea și livrarea foarte rapidă, mergând după premisa că emoțiile nu pot aștepta.

Bijuteriile Anyoli se pot realiza pe comandă sau clienții au de ales dintre modele deja prezente în colecția brandului? Și din ce materiale sunt acestea realizate?

Toate produsele sunt realizate din metale prețioase, clasice (aur galben, alb), inovative (aur negru, roz), și sunt înnobilate cu pietre naturale prețioase sau semiprețioase (diamante, perle, madre perla, onix, lapislazuli, ochi de tigru etc.).

Odată cu lansarea colecției Anyoli Diamonds am pornit și o campanie numită „Create your own unique jewelry”, prin care, cu ajutorul bijutierilor noștri specializați, putem realiza piesa ta unică, de colecție, cu diamante. O piesă care să se potrivească complet stilului, vibrațiilor și sufletului tău sau al celui ce va primi bijuteria lucrată manual.

Bijuteriile cu stocare inteligentă sunt cadoul perfect pentru suflet, datorită emoțiilor pe care le poți încărca în interiorul acestora. Așadar, îi invit pe toți cei interesați să ne viziteze la magazinul Anyoli din incinta hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul galeriilor The Grand Avenue, unde le vom prezenta tot ce trebuie să știe despre bijuteriile cu diamante și împreună o să creăm piesa unică Anyoli.

Care este definiția dumneavoastră pentru lux?

Foarte simplu: eleganța în cel mai subtil mod. Mai exact, luxul pentru noi înseamnă: „Dăruiești puțin atunci când dai ceva care îți aparține. Abia în momentul în care te oferi pe tine însuți dăruiești cu adevărat” – Kahlil Gibran.