Louis Vuitton lansează Empreinte – o nouă colecție de bijuterii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-08-2022

în: Jewels

Louis Vuitton

Noua colecție de bijuterii Louis Vuitton Empreinte a fost lansată oficial. Deși a debutat pentru prima dată în 2004, colecția Empreinte este cunoscută pentru piesele sale delicate care fac referire subtil la codurile de design ale casei, cum ar fi emblematicele Monogram Flower și inițialele LV. Astăzi, Francesca Amfitheatrof, directorul artistic de bijuterii și ceasuri de la Louis Vuitton, catapultează colecția într-o nouă dimensiune cu creații noi contemporane și cool.

Louis Vuitton

Istoria bogată a Louis Vuitton este țesută în întreaga colecție, de la șireturile încrucișate în inele și brățări care simbolizează curelele din piele ce fixează bagajele legendare ale brandului până la Floarea Monogram imprimată în piese din aur galben, alb și roz de 18k. Noile modele ale lui Amfitheatrof întruchipează, de asemenea, un sentiment de îndrăzneală, datorită inelelor sale împodobite cu inițialele LV, care au fost proiectate pentru prima dată de Georges Vuitton în 1896 – și care servesc în continuare ca o dovadă a ADN-ului designului dinamic al casei de modă de lux, care se inspiră din trecut pentru a crea modele moderne.

Louis Vuitton

Un alt element distinctiv al colecției de bijuterii Louis Vuitton este versatilitatea. Colecția Empreinte este menită să fie jucăușă, permițând purtătorului să exploreze și să descopere diferite moduri de a purta piesele. Fie că este vorba despre colierul lung care se transformă perfect într-o brățară multiplă sau despre cerceii cu cerc și manșeta din aur roz cu diamante care pot fi purtate individual sau combinate, această colecție se potrivește oricărui stil.

Noile piese Empreinte evocă dragostea și pasiunea pentru moștenirea Louis Vuitton, reimaginând, de asemenea, bijuteriile fine într-o epocă modernă.