Un Nintendo Wii placat cu aur de 24K, aparținând reginei Elisabeta, este la vânzare pentru 300.000 de dolari

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 29-04-2021

în: Art & DesignNews

Dacă eși un fan înrăit al jocurilor cu o înclinație spre lux, se pare că ești în locul potrivit. Un Nintendo Wii destul de scump, care a fost realizat pentru Regina Elisabeta a II-a în 2009 (pentru a-și promova titlul de BIG Family Games) este acum la vânzare.

foto via @luxurylaunches.com

Creația regală este complet placată cu aur de 24 de karate și a reapărut la vânzare după 12 ani. În prezent, este deținut de un colecționar anonim care urmărește „să meargă mai departe cu viața” și, prin urmare, vinde părți din arhiva sa.

Realizată de THQ, consola a fost achiziționată de actualul proprietar în 2017. În timp ce plănuia să o țină sub pachet, producătorii din spatele canalului YouTube „People Make Games” l-au găsit în 2019 și au provocat o frenezie în jurul piesei rare de jocuri.

foto via @luxurylaunches.com

Accesoriul 24K vine cu o copie a BIG Family Games și funcționează ca celelalte versiuni ale Wii. Acesta are un preț de 300.000 USD și este în prezent în vânzare pe e-bay. Conform listării, articolul „poate avea unele semne de uzură cosmetică, dar este pe deplin operațional și funcționează conform intenției.”

foto via @luxurylaunches.com

Sursa: A 24K Gold Nintendo Wii belonging to Queen Elizabeth of all people is on sale for $300,000

Energy Expo 10-13 octombrie