Fendi dezvăluie o nouă colecție de călătorii de lux pentru patrupedul tău

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 29-04-2021

în: FashionNews

Fendi vrea ca animăluțul tău să călătorească cu stil. Casa de modă italiană a dezvăluit o nouă linie de accesorii de călătorie de lux doar pentru Fido.

Fabricată în Italia, „Pet Travel Line” include patru piese discrete: o lesă de câine, un purtător pentru animale de companie, o haină de câine și un guler de câine. Toate articolele prezintă motivul de design FF în culori maro și tutun. Fendi susține că noua linie va fi utilă atât pentru activitățile de zi cu zi din oraș, cât și pentru călătoriile îndepărtate.

foto via @robbreport.com

Poate cea mai atractivă piesă din colecție, haina de câine este fabricată din nailon ușor și are o curea detașabilă pe spate pentru versatilitate. Pentru a vă asigura că haina nu alunecă, există un știft de presare și o curea pentru fixarea sub abdomen. În prezent, este disponibil numai în dimensiuni mici și mijlocii, deci dacă aveți Great Dane, s-ar putea să nu fie potrivită această colecție.

Între timp, gulerul de câine maro este gofrat cu o plăcuță de identificare personalizată FF într-un obiect metalic, care poate fi reglat cu ajutorul cataramei metalice. La fel ca haina, gulerul variază de la dimensiuni foarte mici la medii. Atât gulerul, cât și lesa de câine sunt realizate dintr-un amestec de poliuretan, bumbac, poliester și piele de vițel. 

foto via @robbreport.com

Lesa de câine, vândută separat de guler, are un inel pentru mână și un clip personalizabil cu o lungime de până la aproape 40 inci. Completând colecția, suportul pentru câini are două deschideri cu fermoar dublu glisant și inserții din plasă pe fiecare parte, împreună cu o pernă FF detașabilă. Piesa are aproximativ 16,5 inci lungime și 10 inci înălțime, cu o adâncime de puțin sub 9,5 inci. Are atât mâner dublu, cât și curea de umăr panglică detașabilă pentru transport.În ceea ce privește noua intrare a Fendi pe această piață în creștere, colecția Pet Travel este acum disponibilă online. Prețurile variază de la 290 USD pentru gulerul de câine din stofă maro până la 2.690 USD pentru suportul pentru animale cu mai multe compartimente.

Sursa: Fendi Unveils a New Luxury Travel Collection for Your Dog