Sylvester Stallone a cumpărat o proprietate de 35 milioane de euro. Cum arată aceasta

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 14-04-2021

în: LifestyleNews

Sylvester Stallone a plătit recent gigantica taxă de inițiere de 200.000 de dolari pentru a se alătura clubului Mar-a-Lago al fostului președinte Donald Trump din Palm Beach. Actorul Rocky a fost, de asemenea, văzut pozând cu fanii din afara clubului Mar-a-Lago din Florida mai devreme.

foto via @luxurylaunches.com

Confirmând știrea, o sursă a spus: „Sly tocmai a devenit membru al Mar-a-Lago”. Cu toate acestea, Stallone nu a fost străin de grup. El a fost invitat pentru o gală de Revelion în 2016 și a apărut cu Trump în mai multe rânduri.

foto via @luxurylaunches.com

De asemenea, a cumpărat o proprietate în stil Bermuda de 13.241 de metri pătrați la capătul nordic al Palm Beach (pentru 35 de milioane de dolari) în decembrie, la scurt timp după ce s-a mutat în cartier anul trecut. Proprietatea de un hectar și jumătate are șapte dormitoare cu zece băi complete și două jumătăți în reședința principală cu două etaje și două pensiuni. De asemenea, include 25 de metri de malul mării, precum și o plajă de nisip și o cabană în aer liber.

Vecinii vedetei de acțiune, în vârstă de 74 de ani, includ câștigătorii Grammy-ului Jon Bon Jovi și Rod Stewart, precum și Howard Stern, dar și alți membri ai familiei Trump care s-au mutat în Sunshine State.

Sursa: After buying a $35 million mansion in Palm beach, Sylvester Stallone has paid $200,000 to join Donald’s Trump’s ultra-exclusive Mar-a-Lago club