WINTER CAMP la Stejarii Country Club

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-02-2023

în: News

Winter Camp

Perioada vacanțelor este întotdeauna un prilej de bucurie pentru copii, însă poate fi un moment complicat pentru părinții ocupați care nu își pot lua liber pentru a petrece timp cu cei mici. Anul acesta, februarie este luna în care copiii se bucură de încă o vacanță! Așadar, dacă rămâneți în București în perioada 20-24 februarie, Stejarii Country Club organizează WINTER CAMP, o tabăra urbană unde îi puteți înscrie pe cei mici.

Toți părinții își doresc să își țină copiii cât mai puțin în fața ecranelor, iar cu ajutorul taberei urbane organizată de Stejarii Country Club le puteți oferi celor mici timp de calitate și experiențe inedite.

În cadrul Winter Camp, copii vor practica diferite sporturi, precum înot, tenis, karate, dans, gimnastică și vor participa la ateliere creative de pictură pe ceramică, origami etc. În plus, în această perioadă își vor face noi prieteni și se vor distra!

winter camp

Tabăra urbană se desfășoară în perioada 20-24 februarie, de la ora 9 la ora 17, iar prețurile diferă în funcție de timpul pe care copiii îl petrec aici. Puteți opta atât pentru întreaga săptămână, cât și pentru o zi sau mai multe.

Un detaliu foarte important este acela că pot participa toți copiii indiferent dacă sunteți sau nu membri ai clubului.

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri sunați la Concierge – 0744 332 155 sau trimiteți un email pe adresa concierge@stejariicountryclub.ro.

 

Energy Expo 10-13 octombrie