O jachetă zburătoare este în teste și valorează 10.000 de dolari

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 23-04-2021

în: FashionNews

In situația actuală să călătorești este destul de greu, însă se pare că a apărut o nouă opțiune de a zbura și a ajunge acolo unde îți dorești. În prezent, lumea nu este un loc foarte fericit, iar o jachetă zburătoare pare o soluție excelentă pentru a „zbura” departe. Andrew Kostman devine serios ambițios și depășește limitele pentru a ne aduce jacheta zburătoare Helium-10000 după un succes extraordinar, cum ar fi Yeezy Sneaker Concept.

O primă jachetă zburătoare de acest gen, Helium-10000 este o jachetă gonflabilă, purtabilă, dezvoltată cu un material „top secret” rezistent și ultra-ușor, conceput pentru a rezista la presiunea heliului care va fi utilizată pentru a se umfla. Jacheta va veni cu un cilindru inclus în ambalaj care va permite mai multe reîncărcări în timp. Andrew Kostman a fost inspirat să facă această creație dintr-un balon purtat de mâna unui copil.

foto via @luxurylaunches.com

Geaca de zbor Helium-10000 este încă testată, dar gata de debut după luni de dezvoltare. Dacă dorești să zbori în această îmbrăcăminte futuristă la modă, să știi că vor fi fabricate doar 100 de piese. Geaca începe de la 10.000 de dolari.

foto via @luxurylaunches.com

Sursa: Made from an ultra light top-secret material, this $10,000 Helium jacket literally flies like a balloon