Prada lansează a treia ediție colecției Timecapsule NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-08-2022

în: Fashion

Prada

Prada a anunțat lansarea celei de-a treia ediții a colecției exclusive Timecapsule NFT a mărcii. După succesul celor două lansări cu Cassius Hirst care au fost sold-out, această capsulă foarte așteptată a fost lansată pe 4 august. Colecția de cincizeci de piese va prezenta articole de îmbrăcăminte neutre din punct de vedere al genului și fiecare va fi însoțită de un NFT care va permite unor clienți să participe la spectacolul lor de la Milano din septembrie.

Lansată pentru prima dată în 2019, The Timecapsule Collection constă în lansări lunare, cu produse în ediție limitată, de prêt-à-porter, disponibile exclusiv pe site-ul Prada timp de douăzeci și patru de ore. Fiecare produs vine cu propriul său număr de serie și este livrat în ambalaj personalizat.

A treia colecție Timecapsule NFT continuă să evidențieze angajamentul Prada față de sustenabilitate prin utilizarea textilelor existente din arhivele sale pentru a crea articole de îmbrăcăminte noi și unice, exclusiv pentru clientul său. În același timp, această colecție permite casei de modă să experimenteze noi moduri de a-și fideliza clienții în domeniul digital.

Prada

Fiecare cămașă, confecționată din popelin negru de bumbac, este împodobită cu o colecție exclusivă de țesături Prada cu imprimeu inspirat de Frankenstein și realizat de către artistul Jeanne Detallante. Topurile prezintă, de asemenea, un brocart de lurex de mătase cu motive florale, provenit dintr-o țesătură arhivată din anii 1950 și lampas de mătase din material textil arhivat din anii 1920.

Deținătorii NFT de la Prada vor avea acces la evenimente și experiențe unice, fiind, de asemenea, selectați automat pentru șansa de a zbura la Milano și de a participa la spectacolul de primăvară 2023, conceput de co-directori de creație, Miuccia Prada și Raf Simons. Mai multe detalii despre acest lucru vor fi împărtășite în Comunitatea Crypted Prada.

Fiecare NFT include numărul de serie care se potrivește cu îmbrăcămintea pentru a infuza o relație directă între produsul fizic și cel virtual. Proprietarii NFT sunt eligibili pentru a se bucura de anumite beneficii și experiențe exclusive și vor obține acces prioritar la reducerile viitoare.