Four Seasons New York oferă camere gratuite pentru medicii care se luptă cu pandemia Coronavirus

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-04-2020

în: News

four seasons new york

În aceste vremuri dificile, bunătatea și unitatea sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie să dăm dovadă. Hotelul The Four Seasons de pe 57th Street, din New York, este un astfel de exemplu. Astfel, hotelul oferă adăpost gratuit lucrătorilor medicali (medici, asistente medicale, personal medical) care se luptă cu noul coronavirus. Acești profesioniști muncesc mai mult de 12 ore într-o zi, își pun viața în pericol în mod constant și salvează vieți. 

Ty Warner, președintele hotelului, a declarat: „Mulți dintre cei care lucrează în New York trebuie să călătorească pe distanțe lungi către și de la casele lor, după ce au stat în spital chiar și 18 ore. Au nevoie de un loc, aproape de lucru, unde să se poată odihni. În plus, astfel, își protejează și familiile, în caz că sunt infectați”. 

Hotelul Four Seasons este ideal situat între Madison Avenue și Park Avenue, fiind în proximitatea mai multor spitale ale orașului, cum ar fi NYU Langone, Bellevue, Weill Cornell Medical Center și Mount Sinai.