Whitney Peak – noua imagine a parfumului Coco Mademoiselle

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-02-2023

în: News

Whitney Peak

Chanel tocmai a anunțat că Whitney Peak va fi noua imagine a parfumului Coco Mademoiselle. Frumoasa mulatră este o tânără actriță canadiană de 20 de ani, aflată la începutul carierei sale. Ea a obținut unul dintre rolurile principale în noua serie Gossip Girl și, de asemenea, a interpretat rolul principal în Hocus Pocus 2 de Anne Fletcher.

Relația pe care Whitney Peak a dezvoltat-o cu Chanel continuă să evolueze. Aceasta a început mai întâi ca ambasador al mărcii pentru piața din SUA, apoi a devenit muză a campaniei 22 Handbag, iar acum devine noua imagine a parfumului Coco Mademoiselle.

Bucuria, spiritul și energia lui Whitney Peak sunt contagioase. Ea este întruchiparea tinereții contemporane a cărei curiozitate, încredere în viață, apetit pentru experiențe și lipsă de preconcepții transmit temperamentul tinerei Coco Chanel. De asemenea, este întruparea personalității originale a parfumului Coco Mademoiselle, o tânără care se îndreaptă spre destinul ei pentru a deveni cine este și își dorește cu adevărat să fie.

Noua campanie de publicitate Coco Mademoiselle va fi dezvăluită în luna martie 2023.

Iată un preview al campaniei.