Caran d’Ache inaugurează primul magazin din România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Caelograph_1
Caran d’Ache
, brandul elvețian de instrumente de scris de lux, a deschis primul magazin din România, prin Exenza Concept, reprezentantul exclusiv, pe Calea Victoriei nr. 118. Cu o istorie de aproape 100 de ani, instrumentele de scris şi materialele pentru desen Caran d’Ache, Maison de Haute Ecriture, sunt recunoscute în întreaga lume pentru excelența specific elvețiană.

Încă de la începuturile sale în 1915, Caran d’Ache a explorat o gamă largă de instrumente de scris pentru diferite forme de expresie: creioane, pixuri, stilouri, pixuri cu bilă și cerneluri. Astăzi, este singura companie din lume care oferă o paletă atât de largă de instrumente pentru scris și creație. Toate produsele sunt proiectate, dezvoltate și realizate la Geneva, folosind materiale scumpe precum platină, aur, argint, rodiu sau lac chinezesc. Edițiile speciale ale produselor Caran d’Ache, Caelograph, Yuri Gagarin sau Horlogerie 1010, sunt decorate cu diamante și alte pietre prețioase. În atelierele Caran d’Ache, meșteșugari cu peste 90 de aptitudini specializate lucrează împreună, forțând limitele tehnologiei, zi de zi.

„Experienţa cu produsele Caran d’Ache ne-a convins că trebuie să aducem acest brand consumatorului român, un consumator exigent, mai ales că vorbim despre segmentul premium, aflat în continuă dezvoltare. Am adus în magazinul  de pe Calea Victoriei o gamă variată de instrumente, combinații remarcabile de măiestrie tehnică și design excepțional. Sperăm ca magazinul să devină preferatul celor care înțeleg și apreciază plăcerea de a folosi instrumente de scris cu adevărat speciale”, a declarat Ciprian Cârstea, General Manager Exenza Concept.

În România, clienții vor avea la dispoziție o gamă largă de produse: instrumente de scris din gama lux, instrumente din gama Office Line, produse din gama Fine Artist, dar și brichete, butoni și o varietate de produse din piele fină, cu un design elegant – portofele, etuiuri, curele, genți sport, serviete, trolere și altele.

Galerie Foto