Aurae prezintă primul MasterCard din aur

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-04-2016

în: Vip

Aurae a lansat recent un program inovator care le permite membrilor săi să-şi creeze propriul MasterCard personalizat, realizat din aur masiv de 14 sau 18 carate. Compania îmbină, astfel, serviciile financiare şi bijuteriile de lux pentru a crea piese elegante pentru clienții săi, care beneficiază, în acest caz, de servicii de concierge și lifestyle management 24/7, la nivel global.

Procesul de proiectare a cardului şi serviciul de lifestyle management dedicat transformă Aurae într-un program cu adevărat unic, membrii având posibilitatea de a colabora direct cu designerii Aurae pentru a-și concepe un card personalizat care să le reflecte personalitatea și să îi reprezinte. Designul poate varia, astfel, de la redarea unui blazon de familie sau a logo-ului companiei, până la conturarea autoportretului sau o reprezentare artistică proprie. După agrearea designului, artizanii Aurae transpun proiecţia clientului într-un MasterCard din aur masiv ce ajunge să cântărească între 45 şi 60 de grame, luând în calcul şi cele maximum 164 de pietre preţioase încrustate.

styles-main-img

Bineînțeles, cardul reprezintă un mecanism de plată absolut funcţional, încorporând o bandă magnetică şi o tehnologie cip/PIN perfect compatibilă cu standardele MasterCard. Doritorii îşi pot achiziţiona un card Aurae doar pe bază de invitaţie, calitatea de membru presupunând achitarea unei taxe care pornește de la 47.000 de euro.

www.auraelifestyle.com

Galerie Foto