FREYWILLE a lansat colecția HOMMAGE À SANDRO BOTTICELLI

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-03-2023

în: JewelsNews

FREYWILLE

FREYWILLE a lansat o nouă colecție inspirată de celebra pictură „The Birth of Venus” a lui Sandro Botticelli, în cadrul unui eveniment deosebit organizat la Artmark.

Cea mai nouă colecție FREYWILLE este un omagiu adus artistului florentin Sandro Botticelli, ale cărui opere de artă au influențat puternic primele etape ale Renașterii europene. Bijuteriile care fac parte din colecția „The Birth of Venus” reprezintă o interpretare modernă a celebrei opere de artă a lui Botticelli.

FREYWILLE

Tonurile sidefate, nuanțele de roz și albastru pal sunt completate de turcoaz marin, în timp ce degradeul ușor irizat de la verde mentă la albastru deschis face aluzie la contrastul izbitor dintre marea și orizontul din pictura artistului. Numeroasele elemente aurite din reprezentarea lui Botticelli a scenei mitologice oferă o atmosferea luxuriantă și adaugă o notă de căldură.

Setul Hommage à Botticelli include 46 de bijuterii, realizate cu măiestrie în atelierul din inima Vienei. Produsele sunt disponibile atât în secțiunea Fine Jewellery, care combină seturile din aur de 18 carate și diamante, cât și în ediția clasică care oferă un spațiu deosebit de amplu pentru design-uri creative, denumită „Dreams of the Artists”.

FREYWILLE

„Noua noastră colecție „The Birth of Venus” a fost creată cu aceeași admirație pentru artă și frumusețe, iar bijuteriile sunt o expresie a acestei pasiuni. Suntem încântați să le prezentăm la Artmark, într-un cadru care să pună în valoare frumusețea și rafinamentul acestor piese unice”, a declarat Ana Miron – Country Manager FREYWILLE.

FREYWILLE

Colecția „The Birth of Venus” este disponibilă în magazinele din București, atât la boutique-ul din Calea Victoriei 63-81, cât și la magazinul din incinta Băneasa Shopping City, dar și online pe site-ul brandului FREYWILLE, unde clienții pot explora întreaga gamă de bijuterii artistice și le pot găsi pe cele potrivite pentru stilul lor unic.