Dolce and Gabbana construiește un resort de lux în Maldive

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-06-2023

în: NewsTravel

Dolce & Gabbana

Maldive este pe cale să devină și mai plină de farmec odată cu apariția hotelului de lux Dolce & Gabbana. Brandul italian în parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar saudit Dar Global își pregătește debutul în zona de ospitalitate.   

În timp ce Dolce & Gabbana este sinonim cu stilul și moda, Dar Global este un gigant imobiliar cel mai bine cunoscut pentru proiectele sale din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman, Bosnia, Marea Britanie și Spania. Unele dintre proiectele notabile ale Dar Global includ Urban Oasis Tower în colaborare cu Missoni, Da Vinci Tower cu interioare de Pagani, reședințele Les Vagues cu Elie Saab și W Residences Dubai – Downtown.

“Suntem încântați să aducem ambasadorul mărcii Made in Italy de renume mondial Dolce & Gabbana în lumea imobiliară și a ospitalității. Parteneriatul nostru reprezintă o interpretare unică a spiritului italian al mărcii și ne consolidează angajamentul de a oferi clienților noștri experiențe de viață excepționale și oportunități de investiții. Suntem încrezători că acest parteneriat va fi un mare succes și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Dolce & Gabbana pentru a le aduce viziunea la viață”, a declarat Ziad El Chaar, CEO al Dar Global.

În ultimul timp, casele de modă se implică din ce în ce mai mult în imobiliare. Armani urmează să deschidă un hotel ultra-lux în Diriyah, Arabia Saudită, la fel și Bulgari. Chiar și brandul de ceasuri de lux Jacob & Co construiește cel mai înalt turn rezidențial de 100 de etaje din lume în inima Dubaiului.

Deocamdată, nici Dolce and Gabbana, nici Dar Global nu au anunțat data finalizării proiectului, însă suntem nerăbdători să vedem oaza de liniște pe care brandul italian o construiește.

Energy Expo 10-13 octombrie