Prada lansează Eternal Gold – prima colecție de bijuterii de lux

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 24-10-2022

în: Jewels

Prada

Prada a lansat Eternal Gold, prima colecție cu adevărat durabilă de bijuterii fine a unui brand de lux global, care utilizează 100% aur reciclat certificat. Bijuteriile Prada sunt încorporate într-o practică durabilă care informează luxul secolului XXI, alături de tehnici artizanale onorate de timp și pietre și metale prețioase.

Prada

Inerentă noțiunii de bijuterii fine este ideea pieselor unice create cu un viitor în minte, pentru a rezista testului timpului – eternul. Acest concept este reflectat în această colecție, dar cu o nouă interpretare în care sustenabilitatea este încorporată în nucleul colecției, reflectând angajamentul Prada față de practici conștiente și responsabile în fiecare aspect al afacerii sale.

Prada

Tot aurul folosit în colecție este aur reciclat certificat, care îndeplinește standardele „Lanțului de custodie” stabilite de Responsible Jewelry Council. Fiecare pas al lanțului de producție de aur și diamante Prada este verificabilă și ușor de urmărit, un aspect pe care niciun brand de bijuterii nu îl oferă. Într-un pas revoluționar pentru bijuteriile fine, înregistrările verificărilor bijuteriilor sunt înregistrate pe platforma Aura Consortium Blockchain și pot fi accesate de clienți care vor putea, de asemenea, să verifice autenticitatea pieselor lor. De la exploatare până la tăiere, întărire și lustruire – fiecare pas al vieții fiecărui diamant poate fi urmărit.

Prada

Această colecție de debut reflectă designul minimalist al Prada și se bazează pe moștenirea lor de stil, pentru a crea piese care întruchipează caracteristicile eterne ale casei de modă de lux, cochetând pentru prima dată cu sfera bijuteriilor de lux. Logo-ul triunghiului emblematic se află în centrul colecției, o siluetă puternică care a devenit sinonimă cu brandul.

Eternal Gold este format din piese pentru ideale pentru toate genurile și propune o bază de piese neoclasice, veșnice, precum brățări cu șarpe, motive de inimă, coliere cu lanț, choker-uri cu panglici. Aurul rămâne în centrul atenției, cu adevărat etern, un material străvechi atemporal și constant prețuit. Acesta este folosit în adevărata sa formă și culoare, o onestitate a metalului care reflectă transparența lanțurilor de aprovizionare Prada. Triunghiul brandului este prezent în fiecare piesă, apărând sub formă de închizătoare, cercei și pandantive. Fiecare piesă exprimă valori de forță, prezență și pasiune.