Anya Taylor-Joy este imaginea noii campanii Tiffany & Co.

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-10-2023

în: JewelsThe Famous

Anya Taylor-Joy

Tiffany & Co. tocmai a dezvăluit cea mai recentă campanie de bijuterii de lux, iar aceasta este de-a dreptul uluitoare. Această nouă campanie o are ca protagonistă pe actrița și ambasadoarea Casei, Anya Taylor-Joy, purtând creațiile atemporale Schlumberger by Tiffany & Co.™ și Blue Book 2023: Capodoperele Out of the Blue. Este o demonstrație uluitoare a farmecului clasic de la Hollywood, cu un twist modern, exemplificând armonia dintre tradiție și luxul contemporan pe care Tiffany & Co. o deține cu măiestrie.

Taylor-Joy, cunoscută pentru talentul său remarcabil pe marele ecran, a realizat o tranziție perfectă către rolul său de imagine a campaniei de bijuterii sofisticate de la Tiffany & Co. Eleganța și prestanța ei completează perfect diamantele rafinate și piesele de high jewelry cu pietre prețioase rare pe care le poartă cu mândrie.

Anya Taylor-Joy

„Este o onoare să fiu imaginea campaniei Tiffany & Co. Casa are o istorie atât de îndelungată pentru designul și măiestria sa, iar eu sunt încântată să fac parte din moștenirea lor excepțională”, a declarat Anya Taylor-Joy.

Această campanie nu este doar o sărbătoare vizuală; ea reprezintă o evoluție pentru Schlumberger prin intermediul unor icoane Tiffany & Co.™, cum ar fi legendara Bird on a Rock. Creativitatea nelimitată a lui Jean Schlumberger și conducerea vizionară a lui Nathalie Verdeille, în calitate de Chief Artistic Officer of Jewelry and High Jewelry al Tiffany, insuflă o nouă viață figurilor și motivelor prețioase care i-au inspirat pe artizanii Tiffany de mai bine de un secol.

În timp ce Tiffany & Co. sărbătorește 186 de ani de măiestrie și creativitate de neegalat, această campanie marchează o etapă importantă. Este o mărturie a moștenirii durabile a mărcii, îmbrățișând în același timp vânturile schimbării, care marchează începutul unei noi ere pentru Casă.

Într-o lume în care măiestria consacrată se întâlnește cu dinamismul prezentului, Tiffany & Co. continuă să strălucească cu prezența lui Taylor-Joy într-o campanie ce prezintă o nouă față a Casei de bijuterii.