Cele mai noi tendințe în materie de bijuterii cu Borealy

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-02-2017

în: Jewels

Anul 2017 aduce cu sine tendințe pline de culoare, îndrăzneală și fantezie, lăsând imaginația să se joace cu forme și împletiri neașteptate de materiale și metale. Individualitatea este cuvântul cheie care ar  trebui să definească îmbinarea accesoriilor în ținutele tale, punându-se cel mai mare accent pe crearea unui stil personal, unic, cu influențe boho, inspirate de frumusețea bijuteriilor suprapuse din anii ’70.

Elementele nonconformiste se alătură celor convenționale, feminine, creând un melanj feeric, de poveste, cu motive din natură, complimentate de strălucirea aurului galben, extrem de în vogă în acest an, și a cristalelor impecabil multi-fațetate, lansând astfel noile tendințe de bijuterii din 2017.

borealy3

Bijuteriile supradimensionate și cerceii chandelier rămân în continuare în vogă, fiind preferate cele care aduc aminte de Grecia Antică sau India, specifice prin complexitatea modelului lor elaborat și culorile vii ale pietrelor cu care sunt decorate.

borealy

Un suflu nou îl reprezintă decorarea bijuteriilor cu diverse motive cu animale, încărcate de simbolism, fiind ideale purtate mai multe împreună, fără teama că ar putea fi prea mult. În acest an, în ceea ce privește alegerea acestor bijuterii, motto-ul este More is more.

Atunci când ne referim la coliere, aurul este favoritul noului an, fiind preferate acele modele de bijuterii care îmbină frumusețea acestui metal prețios cu elementele florale.

În privința brățărilor, sunt preferate materialele precum pielea, decorate cu diverse pandantive prețioase. Nici în acest caz nu te feri de elementele suprapuse, chiar și a celor în opoziție: metale prețioase cu brățări din șnur sau piele – vor fi senzația oricărui outfit.

borealy2

Se poartă în acest an inelele oversize, forme cât mai neobișnuite, geometrice sau tăieturi interesante. Și în acest caz, culorile vor completa designul unic, alăturările curajoase fiind extrem de apreciate și încurajate.

Bineînțeles, nici domnii nu sunt uitați în acest an, gama de bijuterii pentru bărbați fiind îmbogățită de frumusețea brățărilor casual din piele cu talismane norocoase, ideale alăturate unor ceasuri de colecție, ori de inelele cu un puternic design masculin, ce emană putere și încredere.

Oferta de bijuterii de la Borealy te va cuceri: o gamă extrem de variată, actualizată constant cu modele în tendințe, create doar din materiale de cea mai înaltă calitate, ideale pentru a-ți evidenția orice ținută la care alegi să le porți.

Fii propriul tău stilist și crează-ți stilul perfect cu bijuterii luxuriante, pline de culoare și fast și pregătește-te să cucerești lumea!