Fort militar la vânzare pentru 5,8 milioane de dolari. Dispune de heliport, 23 de camere, centru Spa și baruri tematice

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 31-03-2021

în: LifestyleNews

Ți-ai dori să trăiești într-un fort militar? Un fost fort al unei insulei este în prezent la vânzare pentru 5,8 milioane de dolari. Acesta are 23 de camere cu baie privată și propriul restaurant Mess Hall – cu cinci baruri tematice și un pub tradițional englezesc.

Situat în largul coastei insulei Wight, este la 20 de minute de mers cu elicopterul de centrul Londrei. Este accesibil în continuare de la centrul comercial Gunwharf Quays, Portsmouth, cu barca, în 35 de minute.

Numită „No Mans Fort”, proprietatea se întinde pe 4714 mp. Și are o zonă comună mare. De asemenea, are un heliport pe puntea superioară și o terasă întinsă pe acoperiș, saună, facilități de grătar și un centru Spa cu patru săli de tratament.  Domeniul a fost construit inițial în anii 1860 de către fostul prim-ministru Lord Palmerston în scopuri de apărare. A fost renovat în 2015, ceea ce a dus la o creștere bruscă a prețului său și a fost listat anterior la vânzare (de Mike Clare, proprietarul companiei de paturi Dreams) pentru 11 milioane de dolari.

Cu o priveliște uimitoare asupra mării și o flotă de facilități de invidiat, „No Mans Fort” ar putea fi următoarea ta casă dacă ai la dispoziție prețul major. Ți-ar plăcea să-l cumperi?

Galerie Foto

 

Energy Expo 10-13 octombrie