Tudor Tennis Trophy susține tinerele talente

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-08-2014

în: News & Features

Tudor Tennis Trophy este o tradiţie de familie care continuă de 16 ani, un turneu la care se înscriu tenismeni amatori din elita bucureşteană. Pentru că suntem pasionaţi de tenis şi credem cu toţii în acţiuni caritabile, scopul principal al turneului, pe lângă tenis şi socializare, este să ajutăm tinere talente din tenisul românesc să îşi îndeplinească visul de a ajunge în topul clasamentelor naţionale şi internaţionale.

Cea de a 16-a ediţie a avut loc în perioada 9 – 16 August 2014. Anul acesta a fost introdus un nou program de joc pentru meciurile de simplu, organizând tabloul pe grupe; de asemenea, este organizat pentru prima dată în istoria turneului şi un turneu de dublu. Punctul culminant al turneului Tudor Tennis Trophy a fost reprezentat de finala de pe 16 august. Săptămâna dedicată tenisului s-a încheiat cu o petrecere organizată special, ce are loc în fiecare an, denumită Players’ White Party.

La fiecare ediţie se organizează o tombolă cu premii donate de partenerii TTT, biletele fiind vândute pe toată perioada turneului. Extragerea şi acordarea premiilor se fac în cadrul petrecerii finalei. Toate fondurile acumulate din vânzarea biletelor se vor duce în totalitate către tânărul tenismen ales. În cadrul ediției din acest an, tânărul talent se numește Cristian Văduva, care la cei 14 ani ai săi a reușit să obțină rezultate remarcabile, fiind pe locul 36 in echipa de tenis junior a României.

Galerie Foto