Coronavirus: Carantină de lux plus test într-un hotel din Elveția

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-03-2020

în: NewsTravel

hotel

Industria hotelieră este printre cele mai afectate din cauza restricțiilor impuse pentru combaterea infecțiilor cu coronavirus, însă un hotel din Elveția a lansat serviciul Covid-19.

Pe scurt, clienții vor putea sta într-o cameră luxoasă de hotel și vor avea acces la un test pentru a vedea dacă sunt infectați cu coronavirus. În pachetul de îngrijire mai sunt incluse vizitele unui doctor și asistență non-stop în caz de urgență.

For Le Bijou, o companie specializată în segmentul ospitalier de lux, a luat această decizie lan un unul dintre hoteluri din cauza scăderii semnificative a veniturilor în luna martie.

„Am spus, okay, trebuie să reacționăm imediat la acest lucru”, a spus Alexander Hubner, co-fondator și director executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG, citat de washingtonpost.com.

Înainte de izbucnirea crizei medicale, lanțul hotelier practica prețuri între 800 și 2.000 de dolari pentru o noapte de cazare. Printre personalitățile care au vizitat hotelurile de-al lungul timpului se află familia regală din Arabia Saudită, co-fondatorul Apple Steve Wozniak și Jordan Belfort, autorul „The Wolf of Wall Street”.

Recent, compania a început să primească întrebări de la potențiali clienți care doreau să stea într-o locație izolată cu acces facil la doctori.

Serviciile conexe cazării pot fi cumpărate. De exemplu, testarea contra coronavirus costă 500 de dolari, iar pentru îngrijire medicală pusă la dispoziție non-stop prețul este de 4.800 de dolari pe noapte.

Apartamentele de carantină gestionate de companie în Zurich, Zug și Lucerne sunt disponibile la prețuri care variază între 200 și 800 de franci elvețieni (822 de dolari) pe zi.

Le Bijou are 42 de unități de cazare, dintre care jumătate sunt ocupate, potrivit Bloomberg.

Hotelul oferă în continuare un serviciu de livrare a mâncării preparată de un chef.