Met Gala mărește prețurile biletelor la 50.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 26-04-2023

în: News

Met Gala

Ediția din 2023 a Met Gala se apropie cu pași repezi, promițând ca întotdeauna să fie o intersecție fascinantă între celebritate, stil și spectacol. Însă, se pare că pentru evenimentul din acest an, organizatorii au crescut drastic prețurile biletelor până la 50.000 de dolari, fapt care i-a determinat pe unii oaspeți să refuze invitația râvnită.

„Oscarurile modei”, care este condusă de editorul Vogue Anna Wintour încă din 1995, a crescut prețul biletelor cu 20.000 de dolari, după ce invitații au cheltuit anterior aproximativ 30.000 de dolari de persoană pentru a participa.

Met Gala are loc în fiecare an în prima zi de luni din mai, iar anul acesta va fi chiar pe 1 mai. Tema din 2023 a fastuosului eveniment este Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, iar celebritățile vor pregăti ținute fabuloase pentru covorul roșu.

Gazdele din acest an sunt scriitoarea și actorul Michaela Coel, cântăreața Dua Lipa, starul tenisului Roger Federer și Penelope Cruz. De asemenea, Emma Chamberlain va găzdui transmisiunea live de pe covorul roșu, alături de La Anthony, scriitorul Derek Blasberg și Chloe Fineman.

Muzeul Metropolitan de Artă, care găzduiește Met Gala, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru institutul său de costume, și-a redenumit recent colecția de modă “Centrul de costume Anna Wintour” în onoarea ei.