LUXURY RICH & FAMOUS MAGAZINE 11 YEARS GALA – 100 ISSUES

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 15-11-2018

în: News

Pe data de 6 noiembrie, în opulenta Sală a Unirii din cadrul Palatului Parlamentului, revista LUXURY a avut privilegiul de a organiza o gală aniversară cu totul specială: am sărbătorit, alături de prietenii și partenerii noștri, 11 ani de excelență și 100 de ediții care au consacrat revista LUXURY pe piața media din România. Această seară grandioasă a marcat 11 ani de un real succes, datorat în mare măsură cititorilor noștri.

De 100 de ediții, într-o lume în care trendul global s-a orientat către produse și servicii de lux, revista LUXURY și-a propus să introducă publicul în atmosfera și stilul de viață caracteristice celor care știu să ia din viață doar ceea ce este de calitate. De 11 ani, LUXURY Magazine promovează luxul cu bun-gust și eleganță, prezentând subiecte de interes pentru cei care aspiră sau deja experimentează bucuria de a trăi viața la cel mai înalt nivel. Revista LUXURY a avut curajul de a stabili, acum 11 ani, un pionierat în industria media nișată a luxului din România, fiind singura publicație premium din țara noastră.

Gazda evenimentului, Ileana Badiu, care a arătat splendid într-o ținută M.Marquise creată special pentru această gală, i-a purtat pe cei peste 1.000 de invitați într-o incursiune spectaculoasă în lumea luxului. Încă de la intrarea în universul LUXURY, superbele hostesse, machiate special pentru acest eveniment de către Andreea Avramescu și Lorena Vlaicu, i-au întâmpinat și ghidat pe oaspeții noștri către fastuoasa petrecere. Invitații s-au declarat extrem de încântați de panourile impozante unde au avut ocazia să se pozeze, cu ajutorul fotografilor noștri – Luxury Photo & Video, Aurel Șerban, Bogdan Vlădescu și Ștefan Ovidiu, în timp ce decorurile florale deosebite au fost oferite de Decor Factory.

În cursul serii, artistul liric la Opera Națională din București, Ozana Barabancea, alături de Orchestra „Lumini Sonore”, înființată chiar de dumneaei, ne-au încântat cu un moment special. În continuare, Adrian Pascu, directorul mărcii Porsche în România, a prezentat, în premieră, ultimul model de automobil lansat de Porsche. În ceea ce privește ținutele purtate de doamnele și domnișoarele din echipa LUXURY, acestea au fost concepute și realizate de către Omra, iar prețioasele bijuterii pe care le-au purtat Ileana Badiu și Rosalie Kanda, redactorul-șef LUXURY, au fost oferite de Kara Diamond. Mai mult, pentru a marca acest moment și în semn de mulțumire pentru cei de la Kara Diamond, talentatul artist Andrei Pavel, concurentul care a impresionat juriul emisiunii „Românii au talent” cu modul său deosebit de a picta, a realizat o reprezentație specială. Cei prezenți au avut ocazia să se delecteze, de asemenea, cu două momente muzicale oferite de artista Claudia Pavel și de nonconformistul Jean Gavril, iar seara a fost desăvârșită atunci când pe scenă au urcat Luana Ibacka și Dan Țepuru, pentru un moment inedit de dans, proiecția fiind realizată de Diana Zaharia.

Sortimentele de băuturi au fost asigurate de Alexandrion Group și Crama Gîrboiu, iar invitații s-au putut desfăta cu preparate de la Sushi Ko, Vibes, Miss Baker, Cofetăria Claus și ciocolată Tim. Mai mult decât atât, oaspeții au putut vizita standurile ingenioase ale partenerilor – Asus, Porsche, Gulfstream, Païsi, Dr. Kleanthous, Kara Diamond, Băneasa Shopping City, Beautik, Jean Paul Gaultier, Estée Lauder, Delta Studio, Toro Design, Konica Minolta, Metropolitan Residence, Clinica ARES.

Dorim să mulțumim partenerului principal, Asus România, precum și celorlalți susținători ai revistei LUXURY, care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment: Gulfstream, Alexandrion Group, Porsche România, Băneasa Shopping City, Clinica ARES, Dr. Kleanthous, SkinMed Clinic, 3D Dental, Estée Lauder, Metropolitan Residence, Tissot, Carmen Sylva Residence, Beautik Haute Parfumerie, The Resort Group, Pinum, Remington, Immofinanz, Delta Studio, Konica Minolta, Medsystem, KUXA Studio, Jean Paul Gaultier, Kara Diamond, Miele, MediSpa, Smukt Liv, Dertour, Toro Design, Païsi, One United Properties, Omra, Sushi Ko, Vibes, Miss Baker, Crama Gîrboiu, Cofetăria Claus, Decor Factory și Apa Aur’a.

Galerie Foto