Air Jordan 12 „Playoffs” revine după 10 ani

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-03-2022

în: Fashion

Jordan

Modelul  original „Playoffs” Air Jordan 12 se vor întoarce pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare, dar  și ca parte a gamei All-Star Weekend. Numită corect „Playoffs”, perechea de adidași a fost purtată pentru prima dată de Michael Jordan în 1997, în timpul playoff-ului NBA din acel an. Ulterior, The GOAT a purtat modelul „Playoff” și la alte jocuri din finala NBA. Cea mai emoționantă ocazie a fost atunci când Jordan i-a ajutat pe Chicago Bulls să ia acasă campionatul NBA împotriva Utah Jazz.

Jordan

„Playoffs” a fost un model popular printre mulți pasionați de pantofi sport. De-a lungul anilor, brandul a lansat de două ori modelul standard, prima dată  în 2004 și ultima dată în 2012. În afară de modelul standard, brandul Jordan a creat și iterații ale celebrului model „Playoffs”. Acestea includ forma joasă, cu crampoane și chiar și un Air Force 1 Fusion.

Jordan

Combinația de culori negru, alb și roșu este ceea ce așteaptă cu mare nerăbdare fanii „Playoffs” atunci când știu că marca Jordan va lansa această pereche de adidași. Construită ca perechea originală din 1997, versiunea 2022 are fețe din piele neagră, în timp ce albul apare pe apărătoarele de noroi, talpă intermediară și talpa din cauciuc. Accente argintii se văd pe cele două ochiuri de sus și pe branding-ul lateral. Iconicul Jumpman roșu împodobește limba pantofilor adidași, călcâiul și tălpile interioare.

Jordan

Mult așteptatul model Air Jordan 12 „Playoffs” va fi disponibil începând cu 11 martie și va putea fi achiziționat de pe www.goat.com.