Cel mai prețios set de domino cu diamante din lume

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-03-2017

în: Vip

domino

Compania germană care produce jocuri de societate de înaltă calitate, Lieb Manufaktur, a lansat în colaborare cu producătorul de metale prețioase VERIDOR cel mai scump set de domino din lume.

Format din 28 de piese din aur masiv care cântăresc 2,4 kilograme și sunt decorate cu 168 de diamante, setul Domino by Lieb Manufaktur & VERIDOR este o adevărată operă de artă ce creează o legătură între unicitate și valoare atemporală. Acesta este, de fapt, o întruchipare a dogmelor companiei producătoare, bazate pe „plăcerea în unicitate și dragostea pentru detalii”. Mai mult, însuși numele de Lieb Manufaktur sugerează plăcerea prin excelență, iar setul de domino decorat cu diamante se dovedește a fi o expresie a culturii companiei.

Fiecare piesă de domino este personalizată, toate fiind confecționate din aur de 18 carate și respectând standardul de înaltă calitate. Ceea ce le face cu adevărat speciale, însă, sunt diamantele încorporate, care adaugă setului o valoare semnificativă, de 15 carate în total. Aspectul exclusivist și opulent este completat de carcasa impresionantă, o casetă din marmură fină, special creată pentru a pune în valoare piesele.

domino

Pentru cei cu dare de mână, setul poate fi achiziționat în întregime (varianta VUMIDO), la prețul de 147.000 euro. Există însă și o alternativă mai accesibilă, pentru colecționarii pasionați de astfel de obiecte de lux, aceștia putând cumpăra o singură piesă de domino, în varianta DONUM.

Specializată în personalizarea și crearea de obiecte prețioase și exclusiviste, purtând în ADN rigoarea germană pentru calitate și fiind condusă de scopul de a crea și oferi unicitate, Lieb Manufaktur este o companie ce poate fi caracterizată prin valoare atemporală și eleganță pură, iar setul de domino din aur și diamante îi poartă cu mândrie esența.