Cei mai scumpi teniși din lume costă 3,5 milioane de euro

Scris de Luxury
Publicat la data de: 20-07-2016

în: Vip

Unul dintre dezavantajele bunurilor de lux este că acestea nu pot fi întotdeauna utilizate în scopul real pentru care au fost create. Desigur, acest lucru este mai puţin valabil în cazul automobilelor sau smartphone-urilor îmbrăcate în aur, însă se aplică în cazul produsului de față, care, altfel, ar putea risca o utilizare… abuzivă. Vorbim despre o pereche de teniși poleiţi cu aur şi încrustaţi cu diamante, reprezentând rodul alianţei dintre Mache şi Bicion. Denumirea acestei ediţii speciale – „The Fire Monkey” – a fost inspirată de Anul Nou chinezesc, care stă sub semnul Maimuței de Foc.

bicion

Tenișii în cauză depăşesc, cu siguranţă, preţiozitatea faimoşilor pantofi de sticlă ai Cenuşăresei, și asta datorită etichetei de preţ care vă poate subţia lejer conturile cu 3,5 milioane de euro! Poleiţi cu aur de 18 carate şi împodobiţi cu safire şi diamante albe ce totalizează sute de carate, extravaganții teniși au fost concepuți de către echipa de maeștri bijutieri a brandului Bicion, etalând un frumos motiv floral în nuanțe de alb, auriu şi albastru.

Suma obținută din vânzarea lor va ajunge la Soles4Souls, o organizaţie caritabilă care se dedică îmbunătăţirii vieţii copiilor de pe cele şase continente. Aceasta colectează articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte pe care le donează apoi celor nevoiași, din 2006 și până în prezent Soles4Souls reușind să distribuie nu mai puțin de 26 milioane de perechi de pantofi, în peste 120 de ţări.

Referindu-se la acest proiect, Buddy Teaster, CEO-ul Soles4Souls, a declarat: „Într-un moment în care celebrităţile se bucură de o influență tot mai mare, este uimitor faptul că echipa Bicion a ales să întrebuințeze această influenţă într-un scop nobil. Donaţia lor către Soles4Souls va pune, practic, pantofi în picioarele a sute de mii de oameni în anul următor”.

wade-shoes-3

stream_img