Așa arată un penthouse în Sao Paulo cu piscină pe tavan

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 31-03-2021

în: Art & DesignNews

Lumina este ingredientul magic care poate transforma spațiul. Fie că este vorba despre o cadă inteligentă luminată sau de elementele cu lumină ultra-rece din interiorul modelului Mercedes-Benz S-Class din 2021, experiența unei ambianțe grozave este creată doar cu ajutorul luminilor.

foto via @luxurylaunches.com

În mod similar, arhitecții Rogério Gurgel și Caio D’alfonso au oferit o casă luxoasă și spațioasă situată în cartierul Itaim din Sao Paulo, Brazilia, o transformare unică care dispune de o piscină pe acoperișul din sticlă. Acesta este un element de bază al interiorului, oferind un design individual, distinctiv. Nu numai că este un plus de lux pentru această casa elegantă, dar joacă, de asemenea, un rol important în crearea dinamicii vizuale care transformă spațiului într-unul elegant. Este fascinant să vezi magia desfășurându-se în timp ce piscina filtrează lumina într-un mod blând, instigând în același timp curiozitatea vizitatorului la etajul superior. Totuși, baza unei piscine din sticlă care înlocuiește tavanul în timp ce adaugă atât de multă carismă interioarelor este o noutate și cu siguranță ar putea deveni un trend impresionant.

Mobilierul este ales în tonuri neutre și covorul în diferite nuanțe de verde pentru a spori atmosfera remarcabilă de sub piscină. La etajul superior, lângă piscină, se află toaleta care iese în evidență datorită blatului extravagant de marmură roșie Lepanto, realizat la comandă într-o structură de oțel plutitoare proiectată de Rogério Gurgel și Caio D’alfonso.

foto via @luxurylaunches.com