Mercedes-Benz – Fiți în trend! Alegeți excelența!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-01-2022

în: Auto

Mercedes-Benz

Mașina personală rămâne în topul preferinţelor pentru mobilitate ale consumatorilor din Uniunea Europeană ca urmare a pandemiei. Pe următorul loc sunt platformele de car sharing și închirieri, cota de piaţă a acestora urmând să crească de la 6% la 10% în intervalul 2021-2025. Această curbă ascendentă este estimată să atingă valoarea de 21% până în 2035. 

În acest context, utilizarea maşinii personale urmează să piardă din ce în ce mai mult teren în fața platformelor de car sharing, închirieri și ride sharing. Astfel, dacă până în acest an mașina personală deținea un procent de 92% din piața de profil, previziunile pentru 2025 arată o scădere cu 5%, iar până la finele anului 2035 se estimează ca doar 72% dintre consumatori să folosească mașina personală, conform datelor furnizate de Agerpres.

Altă mașină în fiecare săptămână? Un Mercedes-Benz. V-ar plăcea?

Dacă sunteți client Mercedes-Benz, acum aveți posibilitatea de a încerca o altă mașină decât cea pe care o conduceți. Dacă sunteți fidel unui alt brand, acum puteți descoperi caracteristicile fascinante ale brandului Mercedes-Benz. 

În oricare dintre variante, gama de modele oferită de Axis este atât de diversificată încât, fie că este vorba despre o călătorie în scopuri de business sau personale, veți avea posibilitatea de a alege un autovehicul Mercedes-Benz potrivit oricărei ocazii. 

Mercedes-Benz

Fără griji

Fără grija reviziilor, a anvelopelor de iarnă sau de vară și a asigurărilor. De toate aceste aspecte se va ocupa pentru dumneavoastră Axis – Mobility & Holiday. 

Închiriați cele mai noi modele Mercedes-Benz

Axis – Mobility & Holiday oferă o experiență de închiriere a autovehiculelor premium Mercedes-Benz la cele mai înalte standarde de calitate. Clienții au posibilitatea de a alege dintr-o selecție de peste 150 de autovehicule premium excepționale, cele mai noi modele Mercedes-Benz.

De la modelul compact Mercedes-Benz Clasa A la supercar-ul Mercedes-Benz AMG GT C sau la SUV-ul Mercedes-Benz GLE, toate autovehiculele vă oferă plăcerea de a conduce o mașină premium în deplină siguranță. Toate autoturismele oferite de Axis sunt igienizate și dezinfectate înaintea predării, pentru a oferi clienților o experiență sigură și excepțională.

Primiți ceea ce ați rezervat

Ați trăit vreodată experiența de a rezerva un model de autovehicul și de a primi cu totul altul în momentul livrării? Misiunea Axis este de a se ridica peste nivelul așteptărilor fiecărui client, acesta primind exact modelul cu specificațiile solicitate în rezervare sau, în funcție de preferințele comunicate în cazuri excepționale, i se va face free upgrade la un model superior. 

Mercedes-Benz

Predare personalizată

Axis – Mobility and Holiday este un serviciu național de închirieri autovehicule și autorulote care este capabil să răspundă solicitărilor din orice oraș datorită rețelei sale ce acoperă întreaga țară. Cu hub-uri operaționale în București, Constanța, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, Axis răspunde solicitărilor clienților săi cu același nivel de profesionalism în oricare dintre locații. 

Poziționarea națională strategică vă oferă posibilitatea de a solicita o predare personalizată, oriunde v-ați afla.

Spirit liber? Experimentați o vacanță într-o casă pe patru roți

În țările vestice, călătoria cu autorulota a devenit un mod de viață, însă în România, acest trend a început să prindă contur abia în ultimii ani. Pandemia de COVID-19 și restricțiile de călătorie au accelerat dezvoltarea acestui tip de turism. În plus, apropierea de natură, libertatea, independența față de unitățile de cazare fixe și posibilitatea de a vă crea propriul traseu așa cum vă doriți sunt doar câteva dintre motivele care au dus la popularizarea acestui tip de turism. În 2020, anul de debut al pandemiei, cererile pentru închirierea de autorulote au crescut exponențial deoarece, pe lângă beneficiile de mai sus, turiștii români și-au dorit ceva mai important pentru vacanța lor: siguranță.

Cazarea ta de 5 stele

Brandul Hymer reprezintă, începând cu anul 1957, sinonimul excelenței în materie de autorulote, fiind partenerul ideal pentru o vacanță reușită.

Acesta este motivul pentru care Axis oferă spre închiriere vehicule noi, de înaltă calitate, doar mărcile Hymer și Carado, cu o vechime medie de șase luni și care nu depășește doi ani. 

Finisajele premium și confortul oferit de autorulotele noastre vă garantează faptul că, indiferent de destinația aleasă, cazarea va fi exact ceea ce ați ales. Fără surprize și, în plus, cu posibilitatea de a prelungi vacanța atât cât vă doriți.

Călătoriți altfel!

Indiferent dacă plănuiți o excursie în doi sau în familie, vă veți putea bucura cu toții de o vacanță pe măsura așteptărilor. Veți putea străbate întregul continent sau poate veți alege să descoperiți pe îndelete țara noastră.

O călătorie cu autorulota nu seamănă cu nimic din ceea ce ați experimentat până acum. O astfel de vacanță vă oferă posibilitatea de a vă bucura de confort și de a fi în același timp în mijlocul naturii, fără a vă limita libertatea de mișcare. La sfârșitul zilei veți putea savura un pahar cu vin privind apusul de deasupra norilor și simțindu-vă, în același timp, acasă. Pentru că „acasă” este acolo unde dumneavoastră și cei dragi hotărâți să parcați.

Mercedes-Benz

Transformați-vă vacanța într-o experiență unică! Permiteți-vă răgazul unui weekend încărcat de istorie

Lăsați-vă uimit de peisaj, călătoriți în locuri străvechi, trăiți o noapte inedită într-o casă cu specific săsesc și savurați bucate tradiționale. Cu fiecare kilometru parcurs, veți redescoperi sentimentul de libertate, la volanul noilor modele Mercedes-Benz. De traseu și de rezervări se ocupă echipa Axis – Mobility & Holiday, prin divizia de vacanțe.

Programați-vă astăzi următoarea experiență inedită!

Indiferent dacă nevoile sunt legate de o călătorie business, una de weekend sau vacanțe în destinații exotice, Axis – Mobility & Holiday oferă clienților săi vehicule potrivite pentru orice ocazie.