Acest superyacht epic are un heliport care funcționează ca teren de baschet

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 02-04-2021

în: NauticNews

Piredda & Partners spune că viitorul iahtului începe acum, bine, cu Now, un nou concept de superyacht scris de noua firmă italiană.

Uimitorul 360-footer își propune să adauge o nouă intrare la următoarea generație de design marin. Dispune de un exterior futurist, sportiv, împreună cu un interior care oferă tipul de spațiu de lux.

„Conceptul s-a născut din dorința de inovație, idei proaspete și forme noi de care industria are nevoie”, a declarat Nicolò Piredda, directorul Piredda & Partners, pentru e-mail Robb Report.

foto via @robbreport.com

 În centrul navei se află un salon mare cu înălțime dublă, care vine complet cu ferestre imense din podea până în tavan. Această zonă, împreună cu restul detaliilor yacht-ului, este echipată cu mobilier și materiale selectate din întreaga lume care aduc un omagiu naturii și diferitelor culturi. În ceea ce privește cazările, Now are patru suite VIP pe puntea principală, patru cabine pentru oaspeți pe puntea inferioară și camere pentru echipaj pe puntea podului. Între timp, cabina proprietarului ocupă o întreagă punte privată. Nava poate găzdui în total 18 oaspeți și 41 de echipaje.

„Sentimentul de mers pe jos prin aceste spații este elegant, cu o variație de spații deschise, colțuri intime și zone private exclusive”, a declarat într-un comunicat Federico Lo Giudice, șeful de design interior al Piredda & Partners. Există o sală de cinema în mijlocul navei care se întinde pe mai mult de 800 de metri pătrați . Nava mai are și un teren de baschet considerabil pe puntea din față, care funcționează ca un heliport, un infinity pool, un jacuzzi și o zonă de petrecere pe acoperiș pe puntea superioară. Now a fost dezvoltat cu o configurare hibrid diesel-electric, deși acest lucru ar putea fi modificat la cererea proprietarului.

Sursa: This Epic 360-Foot Superyacht Concept Has a Helipad That Doubles as a Basketball Court

Galerie Foto