Cellini.ro prezintă: OMEGA Festive Season

A merry Swiss-Made Christmas to everyone!

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 06-12-2023

în: Jewels & Watches

Cellini

OMEGA ne duce într-o călătorie pe un tărâm al minunilor festive, unde cadourile perfecte sunt la fel de minunate, indiferent de timp. La fel ca fulgii de nea care cad, nu există două modele identice. Fie prin moștenire, stil sau material captivant, ceasurile din acest an sunt unice. Explorați peisajul de iarnă al celebrei Case elvețiene și luați în considerare aceste alegeri pentru cei pe care îi iubiți. Fie că preferați una dintre colecțiile Aqua Terra, Constellation, De Ville Prestige sau Seamaster, există un model ideal pentru fiecare dintre dumneavoastră. Sunteți gata să vă alegeți cadourile?

Cellini

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M Shades Shell Pink Ref. 22010342010003 – 32.500 lei

Sacou și pantalon STYLAND

Colecția Aqua Terra Shades duce orologeria marca OMEGA într-o nouă direcție vibrantă. Cu o nouă gamă de nuanțe de cadran disponibile, aceasta este o șansă pentru fiecare să-și exprime stilul prin culoare. Colecția urmează fascinația oceanului pe Pământ, cuprinzând tonuri unice, cum ar fi Atlantic Blue, Lagoon Green și Terracotta – o paletă variată care folosește natura ca inspirație.

Sunt disponibile două dimensiuni diferite, cu lustruire în întregimea carcasei din oțel inoxidabil, cu diametrul de 38 sau 34 de milimetri, și prezentate cu un mecanism Co-Axial Master Chronometer. În plus, există două modele din aur de 18 carate care oferă un plus de lux. Fabricate din aliaje OMEGA, aceste ceasuri accentuează spiritul culorii cu propriile lor nuanțe aurii.

Cellini

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M Shades Shell Red Ref. 22010382013003

Costum și cămașă CONSIGLIERI

OMEGA a introdus familia originală Aqua Terra în 2002. Gama îndrăzneață de ceasuri a primit un nume latin, onorând bogatul patrimoniu oceanic al OMEGA și spiritul ceasurilor emblematice Seamaster, care erau cunoscute pentru fiabilitatea lor atât pe apă (Aqua), cât și pe uscat (Terra). Primele modele au oferit un „contrast revigorant” de stil și inovație, care se potrivește cu ușurință unui stil de viață activ. Îmbinarea chic-ului urban cu fascinația pentru ocean poate să fi fost o provocare, însă colecția a rezistat peste 20 de ani, impunându-se ca una dintre cele mai distinctive și populare alegeri. Astăzi, Aqua Terra este cunoscută pentru stilul său relaxat, performanța antimagnetică și precizia desăvârșită.

Odată cu lansarea modelelor Shades, colecția este înzestrată cu culori speciale și, așa cum v-ați aștepta, susținută tehnic de garanția certificării pentru mecanismele Co-Axial Master Chronometer. Dar, desigur, adevărata magie sunt culorile. Păstrând linia ADN-ului Aqua Terra, fiecare ceas are o carcasă simetrică și o coroană completă din oțel inoxidabil lustruit, cu un design cu margini ondulate pe partea din spate. Puterea este furnizată de mecanismul Co-Axial Master de la OMEGA, Calibrul 8800. Master Chronometer certificat înseamnă că fiecare ceas și mecanismul acestuia au trecut testele stricte stabilite de Institutul de Metrologie (METAS). Acest lucru garantează cel mai înalt standard de calitate, precizie și rezistență magnetică.

Cellini

OMEGA De Ville Prestige Co-Axial Master Chronometer 34mm Ref. 43410342005001, 26.700 lei

Cămașă și fustă Clara Rotescu

Pentru a promova noua linie extinsă, OMEGA a creat o campanie dedicată, intitulată „Every Shade of You”, celebrând personalitatea unică a fiecărui purtător. Tema se referă la exprimarea individualității prin propria alegere de culoare. Fie că este vorba de vibrația Shell Pink sau de relaxarea cool a Sandstone, această colecție se va potrivi cu orice stare de spirit. Pentru a aduce această temă la viață, ambasadorii mărcii, Zoë Kravitz, Zhou Dongyu și Eddie Redmayne, vor apărea într-o serie de imagini și videoclipuri îndrăznețe.

Din 1952, Constellation este simbolul OMEGA al preciziei și frumuseții de neegalat în ceasornicărie. Acum, colecția oferă o selecție revitalizată de modele care păstrează același spirit iconic, dar oferă și note moderne de design și tehnologie.

Cellini

OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades 38mm – Terracota Ref. 22010382013003, 35.200 lei

Costum Cesare Su Misura

Reînnoirea de a 5-a generație de astăzi se bazează pe stilul recunoscut Constellation, care a fost introdus pentru prima dată în 1982. Fiecare parte a designului a fost modernizată. Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, veți descoperi o senzație minunat de feminină, precum și un finisaj cu adevărat rafinat.

Din 1993, Seamaster Diver 300M s-a bucurat de un public fidel acestei legende din industrie. Pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare de la lansare, OMEGA a oferit colecției o schimbare completă, actualizând materialele și tehnologia, dar păstrând designul original și spiritul oceanic. Acum, cu dimensiunile de 42 și 43,5 milimetri, fiecare detaliu de design a fost regândit, inclusiv un nou bezel ceramic, cu scală de scufundare din Ceragold sau email alb. 

Cellini

OMEGA Constellation Co‑Axial Master Chronometer 29mm Ref. 13123292099001, 61.300 lei 

Bluză M.Marquise, Fustă COS

Alimentate de reputatele calibre Master Chronometer, aceste ceasuri oferă niveluri extraordinar de ridicate de precizie, performanță și rezistență magnetică. Cadranele elegante sunt realizate din ceramică și sunt disponibile în culorile negru, alb, albastru sau crom PVD. 

Din 1994, De Ville Prestige este un simbol al designului clasic și al eleganței rafinate. Pentru lansarea celei de-a treia generații, colecția este îmbunătățită cu un profil mai subțire, mecanisme certificate Master Chronometer pentru modele mecanice și o gamă vibrantă de culori de cadran și finisaje, pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și personalități.

Cellini

OMEGA Seamaster Diver 300M Co‑Axial Master Chronometer 42mm Ref. 13123292099001, 61.300 lei

Palton COS

În anii 1960, colecția De Ville a fost promovată ca fiind „atât de subțire, încât îți îmbrățișează încheietura”. Această atenție pentru stilul zvelt se află în centrul noului design Prestige, împreună cu detaliile clasice, inclusiv brățara și forma carcasei „triple-apple bassine”.

A treia generație este cunoscută și pentru funcționalitățile sale diverse. Cel mai important, modelele mecanice sunt acum actualizate cu calibrele Co-Axial Master Chronometer, cu afișaj standard cu trei indicatoare (8800), cu afișaj Small-Seconds (8802) sau cu afișaj Power Reserve și Small-Seconds (8810). Modelele Quartz sunt operate de calibrul 4061.

Cellini

EL: OMEGA De Ville Prestige Co-Axial Master Chronometer 41mm Ref. 43410412003001, 29.100 lei

Jachetă și maletă COS, Pantalon Consiglieri

EA: OMEGA Constellation Quartz 28mm Ref. 13110286003001, 17.000 lei

Jachetă și fustă COS

Această colecție De Ville Prestige se referă la stilul individual. Cu atât de multe opțiuni, este ușor să găsiți ceva special, care să se potrivească personalității dumneavoastră. Explorați opțiunile acestor modele de ceasuri frumoase, cu dimensiuni cuprinse între 27,5 și 41 de milimetri.

În România, ceasurile OMEGA pot fi găsite în rețeaua magazinelor Cellini Boutique.

Descoperiți mai multe pe www.cellini.ro.