Miele

Finanțare pentru un influencer de fashion: 10 milioane de dolari

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-08-2019

în: News

Brandul ”Something Navy” este evaluat la aproape 45 de milioane de dolari după ce fondatoarea companiei, influencer-ul american Arielle Charnas, a obținut o finanțare de 10 milioane de dolari de la un grup de investitori.

Silas Chou, unul dintre primii investitori în creatorii Tommy Hilfiger și Michael Kors, se află printre cei care au contribuit la runda de finanțare, potrivit Business of Fashion. Alte fonduri de investiții au participat, de asemenea, în această rundă.

Jennifer Fleiss, co-fondator ”Rent the Runway” a precizat că aceasta este ”una dintre cele mai mari runde de finanțare obținute de un influencer până acum”.

Charnas, în vârstă de 32 de ani, a lansat blogul ”Something Navy” în urmă cu 10 ani de zile. Ea are și un cont de Instagram cu 1,2 milioane de urmăritori. Banii obținuți de la investitori vor fi folosiți pentru dezvoltarea afacerii.

În toamna anului trecut, Charnas a înregistrat vânzări de 4 milioane de dolari cu prima sa colecție sa de haine lansată în parteneriat cu Nordstrom.

The Grand Avenue - The home of Exclusive Brands