O statuie cu Rihanna a fost dezvăluită la Met Gala 2022

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-05-2022

în: NewsThe Famous

Rihanna

Dacă ați crezut că Met Gala de anul acesta a fost lipsită de strălucire, în ciuda tuturor look-urilor aurite oferite acolo, din cauza absenței reginei Rihanna, atunci Vogue are o surpriză nu numai pentru vedetă, ci și pentru toți fanii ei.

Artista în vârstă de 34 de ani nu a putut participa fizic la cel mai așteptat eveniment din lumea modei, însă organizatorii Met Gala au dezvelit o statuie de marmură, onorând-o pe Rihanna în frumoasa ei silueta de gravidă, asemănătoare unei zeițe. Uimitoarea statuie de marmură a fost prezentată într-un videoclip distribuit pe contul de Instagram al Vogue.

 Rihanna

Riri este obișnuită să facă impresie, dar lucrurile au devenit cu adevărat iconice cu acest tribut artistic. Cântăreața piesei „Diamonds” a recunoscut această onoare extraordinară, republicând videoclipul pe contul ei de Instagram.

Designerul Hayden Williams a comentat despre postare: „Nici măcar nu a fost prezentă și tot a avut un impact! Este atât de cool.” Marca de lenjerie Savage X Fenty a comentat postarea, dublând-o „LegendaRIH”. Postarea a fost vizualizată de aproape 12 milioane de ori și a înlocuit nu numai momentul uimitor al rochiei transformatoare a lui Blake Lively, ci și momentul Monroe al lui Kim Kardashian.