Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 18-09-2023

în: NewsThe Famous

Lionel Messi

Se pare că Florida devine o destinație foarte căutată. Urmând tendința creată de Gisele Bündchen, superstarul fotbalului argentinian Lionel Messi, care s-a alăturat echipei profesioniste Inter Miami în luna iulie, a achiziționat o proprietate pe malul oceanului în Fort Lauderdale pentru suma de 10,75 milioane de dolari.

Lionel Messi

Construită în 1988 și proiectată de designerul Lori Morris din Toronto, această reședință de 10.500 de metri pătrați oferă o experiență de lux. Aceasta dispune de zece dormitoare, nouă băi, o cameră de machiaj elegantă, două docuri și se mândrește cu o suprafață impresionantă de 170 de metri de teren pe malul apei. Casa este situată la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de stadionul DRV PNK, care este actualul stadion al echipei lui Messi, Inter Miami.

Lionel Messi și soția sa, Antonela, dețin și alte locuințe importante în Miami, inclusiv un apartament în Porsche Design Tower și altul în Regalia Tower din Sunny Isles Beach. De asemenea, s-a raportat că a achiziționat o reședință în clădirea Bentley Residences, aflată în prezent în construcție și programată să fie finalizată în 2026.