Moda de la Jocurile Olimpice de iarnă nu a arătat niciodată atât de bine

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-02-2022

în: Fashion

Jocurile Olimpice de iarnă

Săptămâna trecută, Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 au început la Beijing și a fost o luptă aprigă între cei mai buni sportivi ai lumii – și nu vorbim doar competiția sportivă. Concurența este strânsă și când vine vorba de modă.

Dacă petreci timp pe rețelele de socializare, cu siguranță ai observat deja uniformele și echipamentul țărilor participante la Jocurile Olimpice de iarnă, iar unele dintre ele sunt demne de podiumurile de modă.

Jocurile Olimpice de iarnă

Echipa SUA este, desigur, sponsorizată de SKIMS a lui Kim Kardashian, precum și de Ralph Lauren și Nike. Echipa Canada are o ținută impresionantă formată din piese de la Lululemon, echipa Marii Britanii este îmbrăcată în adidas, iar Suedia este echipată în Uniqlo.

Jocurile Olimpice de iarnă

Nu doar echipele sunt sponsorizate de branduri de lux, ci și o mulțime de sportivi au proprii lor sponsori individuali. De exemplu, snowboarderul echipei SUA, Julia Marino, a concurat pe o placă Prada în finala de Snowboard Slopestyle, unde a câștigat o medalie de argint. De asemenea, ea a făcut parte din campania de schi Linea Rossa FW21 a casei de anul trecut, alături de schiorul Gus Kenworthy.

Jocurile Olimpice de iarnă

De asemenea, Shaun White și-a îmbrăcat placa de snowboard într-o husă Louis Vuitton. În plus, acesta a fost surprins în staul olimpic purtând o geantă personalizată cu semnătura brandului de lux.

Este de la sine înțeles că Jocurile Olimpice au evoluat cu adevărat când vine vorba de modă, iar noi nu putem decât să ne bucurăm.