Hermès Kellymorphose: geanta Kelly reintrepretată într-o colecție de bijuterii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-02-2022

în: Jewels

Hermès

În perioada 19-27 februarie, Hermès va organiza o expoziție pentru noua sa colecție de bijuterii Kellymorphose. Inspirația pentru această lansare este geanta emblematică Kelly a mărcii care a fost reinterpretată în bijuterii prețioase de către directorul de creație al bijuteriilor Hermès, Pierre Hardy.

Hermès

„Geanta Kelly își ridică componentele funcționale: bretele laterale și o închizătoare elementară, o placă și patru știfturi. Eu fac același lucru cu bijuteriile Kelly, prin reinterpretarea sau întreruperea liniilor sale originale”, a spus Hardy într-un comunicat.

Hermès

Pentru această colecție, Hardy a deconstruit geanta Kelly în cele mai emblematice caracteristici ale sale. Aceste piese sunt transformate în ornamente care pot fi purtate în diferite stiluri: coliere, brățări, inele duble, curele și cercei. Fabricate din aur roz sau alb, unele piese prezintă, de asemenea, argint, diamante.

Punctul culminant al colecției este colierul Kelly Gavroche. Această piesă uimitoare este realizată din aur alb și încrustată cu 1.771 de diamante. Închizătoarea Kelly este un motiv recurent în întreaga colecție și aici, este înscris cu diamante tăiate baghetă.

Hermès

O altă piesă statement a colecției este Sac Bijou Kelly realizată din argint. Aceasta este interpretarea jucăușă a genții lui Hardy. Nu numai că poate fi purtată ca un colier, piesa poate fi și deschisă pentru a găzdui câteva obiecte precum un card de credit, ruj și chiar Airpod-uri.

La fel cum geanta Kelly este extrem de versatilă datorită numeroaselor sale opțiuni de culoare, modele și dimensiuni, omologul său cu bijuterii exemplifică și această calitate. Ideea este ca purtătorul să exploreze mai multe stiluri – de la lungimi diferite până la asociere cu alte accesorii, există o multitudine de opțiuni.

Hermès

Bijutierul francez Van Cleef & Arpels organizează și o expoziție în care sărbătorește cei patru piloni care informează lumea eterică și capricioasă a brandului: povești de dragoste, zâne și balerine, Astronomie poetică și Natură încântătoare. Aceste teme sunt plasate într-o recreare de vis a străzilor din Paris, iar vizitatorii pot explora și afla mai multe despre aceste inspirații în diferitele galerii.

Energy Expo 10-13 octombrie