Chanel a lansat un pop-up store sub formă de stație spațială

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-11-2022

în: News

Chanel

În ceea ce privește construcțiile de lux, Chanel este de neegalat. Casa pe care a construit-o Coco rămâne cel mai bun etalon al decorului fascinant. Nu este surprinzător că brandul de lux nu ratează niciun truc chiar și atunci când lansează un pop-up pur și simplu pentru a promova o campanie sezonieră. Nicio cheltuială nu va fi scutită în numele spectacolului copleșitor.

Luna rămâne o inspirație frecventă pentru campaniile și colecțiile brandului de lux, cel mai recent inspirând campania de parfumuri „Over the Moon” N°5 2019. Dar niciodată până acum nu a inspirat un pop-up atât de extraordinar. O stație spațială Chanel!

În cartierul bougie Omotesando din Tokyo, Chanel a ridicat un pop-up uriaș Chanel Moon Base pentru campania sa „Once Upon a Moon” Holiday 2022. Inspirată de o stație spațială, pop-up-ul este impunător și masiv, dar și uluitor de complex, mai ales pentru o instalație care va fi deschisă o săptămână.

Chanel

În loc de înghețată liofilizată și rezervoare de oxigen, stația spațială este plină cu parfum Chanel N°5, bijuterii de înaltă calitate și ceasuri de sezon. Sunt toate lucrurile tipice pe care le puteți găsi la majoritatea magazinelor brandului, dar cu o atingere de eră spațială.

De exemplu, oaspeții vor primi gratuit un pașaport cu tematică spațială ca un tchotchke comemorativ.

Pop-up-ul Moon Base a decolat din Tokyo pe 20 noiembrie, dar Chanel nu a confirmat încă dacă va ateriza în altă parte.