Top cel mai bine îmbrăcate vedete la Festivalul de Film de la Cannes

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-05-2023

în: Fashion

Festivalul de film de la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes și-a deschis porțile, revenind din nou cu toată strălucirea și farmecul asociate celui mai mare eveniment dedicat filmului organizat în Europa.

Anul acesta marchează cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes și regăsim o selecție impresionantă de filme în program anul acesta – atât în competiția oficială, cât și în afara acesteia – inclusiv Asteroid City a lui Wes Anderson, cu Margot Robbie, Maya Hawke și Scarlett Johansson; The Idol, cu Lily-Rose Depp; și Weeknd; și reboot-ul Indiana Jones, cu Harrison Ford alături de Phoebe Waller Bridge. Desigur, asta înseamnă că ne putem aștepta la o mulțime de premiere pe covorul roșu, dar și la apariții spectaculoase pe Croisette.

Acțiunea de pe covorul roșu a început o dată cu deschiderea festivalului și cu premiera lui Jeanne du Barry, la care a participat Elle Fanning într-o rochie rafinată Alexander McQueen. În cea de-a doua seară a festivalului de film am putut admira ținuta actriței Viola Davis, care a purtat o rochie în culoarea fildeșului la premiera filmului Monster, în timp ce în a treia seara a avut loc premiera filmului Indiana Jones And The Dial Of Destiny.

Iată care sunt cel mai bine îmbrăcate vedete la Festivalul de Film de la Cannes până acum.

Galerie Foto