La exclusivistul resort Bahía del Duque, timpul stă în loc

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 14-01-2019

în: Travel

Bahía del Duque este un resort exclusivist pe țărmurile Oceanului Atlantic, unde vă puteți bucura de plăcerile luxului într-una dintre vile și de climatul cald care domnește pe tot parcursul anului. A păși în hotelul Bahía del Duque de pe coasta sudică a Atlanticului, pe insula Tenerife, înseamnă a-ți permite să te relaxezi în cadrul cel mai luxos pe care Insulele Canare îl pot oferi.

Complexul pune la dispoziția oaspeților 40 de vile impresionante, alături de servicii variate, cum ar fi serviciul de majordom pentru a satisface orice nevoie, serviciul à la carte de aromoterapie, șampanie, cină privată și multe alte facilități. Înconjurate de vegetația luxuriantă a grădinii Bahía del Duque, vilele sunt situate într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale resortului și includ o sală de lectură și de servit ceaiul, un snack bar, o piscină spectaculoasă și un restaurant cu meniu à la carte.

Proiectate de renumitul designer de interior Pascua Ortega într-un stil clasic și elegant, vilele oferă spații mari scăldate în lumină naturală și fiecare dintre ele este echipată cu o piscină privată încălzită, grădină și terasă. Premisa de bază a hotelului este de a face oaspeții să se simtă ca acasă și de a face ca fiecare clipă la Bahía del Duque să fie pur și simplu extraordinară.

Vila „Las Mimosas” iese în evidență ca fiind cea mai mare dintre prestigioasele reședințe ale complexului. Camerele sale confortabile și cu numeroase facilități creează o atmosferă de lux și eleganță unică. Așternuturile din bumbac egiptean și covoarele marocane autentice se potrivesc perfect cu designul mobilierului. Fiecare cameră este complet personalizată cu propriile sale obiecte decorative și caracteristici specifice, printre care și o cadă enormă în baie, unde vă puteți relaxa la sfârșitul zilei.

O altă vilă care se remarcă prin grădinile exuberante și printr-o pergolă impresionantă este „Las Palmeras”. Interiorul acestei vile este format din trei zone: livingul, care duce la terasă și la solariu, dormitorul pe două niveluri care oferă o priveliște uimitoare la ocean și acces direct la terasă, care dispune, de asemenea, de un pat cu așternuturi egiptene și un baldachin din bambus, și, desigur, baia spațioasă cu o cadă încastrată cu piatră de bazalt, pe suprafața căreia cade lumina naturală.

O mică pergolă se află și la intrarea în vila „Las Retamas”, o reședință magnifică cu două etaje. La nivelul inferior există un salon mare, modern, care evocă simplitate și eleganță. Toate vilele dispun de o selecție din cele mai fine materiale și mobilier exclusivist, care se îmbină perfect pentru a oferi oaspeților un sentiment plăcut de armonie și relaxare. Dormitorul se află la etaj și deține un balcon intim cu o vedere spectaculoasă, un pat îmbrăcat cu așternuturi din bumbac egiptean și un baldachin impresionant din bambus, cu patru fețe, alături de o baie dotată cu o cadă spațioasă.

Sărbătorirea a 25 de ani de existență

Anul acesta marchează aniversarea unui sfert de secol de existență, iar hotelul Bahía del Duque a pregătit un program de activități exclusiv pentru oaspeții săi. Această celebrare aduce un omagiu unei traiectorii dedicate creării de momente de neuitat, complexul fiind o oază de tradiție și avangardă, concepută pentru a hrăni toate simțurile. Când oaspeții care au trecut pragul ineditului resort Bahía del Duque se întorc, aceștia beneficiază de noi experiențe care le depășesc așteptările. Astfel, fiecare lună are o temă specială, pentru a surprinde oaspeții cu o senzație unică și inegalabilă: cultura, bucătăria, magia, aventura, îngrijirea corpului și a minții și relaxarea se îmbină armonios într-un cadru impresionant, unde bunăstarea și cele mai bune servicii încântă și satisfac chiar și cel mai exigent oaspete.

Un tur culinar prin întreaga lume

Pentru pasionații de gastronomie, hotelul oferă o incursiune printre cele mai selecte preparate ale lumii, prin cele nouă restaurante pe care le pune la dispoziția oaspeților. O călătorie incomparabilă care include subtilitatea bucătăriei franțuzești la „La Brasserie”, cu chef-ul Pierre Résimont, al cărui restaurant „L’Eau-Vive” din Belgia a fost distins cu două stele Michelin; autenticitatea bucătăriei canariene la „Las Aguas”, cu renumitul bucătar Braulio Simancas, premiat cu două distincții „Repsol Sun”; puterea aromei nordului la restaurantul basc „Sua” sau contrastul aromelor bucătăriei japoneze la „Sensu”. De asemenea, o selecție atentă de vinuri locale, naționale și internaționale vine să întregească bogata ofertă culinară a resortului.

Paradisul unde timpul rămâne în loc

În inima stațiunii de lux, Bahía Wellness Retreat este un centru de wellness, renumit pentru circuitul exclusiv de talasoterapie în aer liber. Un loc conceput pentru a inspira, recunoscut pe plan internațional ca unul dintre cele mai bune centre de wellness, datorită arhitecturii sale, designului interior, tratamentelor unice și terapiilor holistice. Designul său integrează într-un mod unic spațiile interioare și exterioare pentru a combina puterea relaxantă a apei oceanice cu energia soarelui și a rocilor vulcanice. În același timp, materiile prime endemice din insule, cum ar fi extractele marine, lava vulcanică și aloe vera, sunt unele dintre ingredientele utilizate pentru a dezvolta cele mai inovatoare tratamente pentru trup și spirit.

Bahía Wellness Retreat se mândrește cu un circuit unic de talasoterapie în aer liber, începând de la Vitality Pool, o cascadă de doi metri, unde puteți beneficia de jeturi de hidromasaj, paturi cu bule și beneficiile terapeutice ale apei din Oceanul Atlantic. Acest spațiu este completat de un hamam, saune, dușuri scoțiene, o piscină cu apă rece și un solariu în aer liber, cu zone de relaxare umbrite. Mai mult decât atât, la apusul soarelui, când sistemul de cromoterapie este activat pentru a vă ajuta să realizați armonizarea senzorială prin culori, se creează un moment magic în care vă veți bucura de o experiență cu adevărat memorabilă.

Galerie Foto