MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

MARTINI®, unul dintre cele mai prestigioase branduri italiene, lider mondial în lumea vermouth-urilor și cel mai bine vândut vin spumant italian, a dat startul sezonului european de Formula One™, prin anunțarea planurilor sale de a aduce stilul MARTINI în lumea curselor de mașini. Proiectul presupune o serie de evenimente și colaborări creative centrate în jurul Terrazza MARTINI, un bar-concept amplasat la înălțime, ce va poziționa MARTINI în centrul atenției orașelor din circuitul Grand Prix. Celebra Bar Refaeli, model, vedetă de televiziune și, nu în ultimul rând, fan al curselor cu mașini, va aduce un plus de stil și energie sezonului, în calitate de MARTINI Race Ambassador.
N7T1705 770x513 - MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

Prima oprire a fost în Barcelona, urmând Milano, Sao Paulo și Sochi, iar Terrazza MARTINI va crea o atmosferă unică, aducând laolaltă tot ce are fiecare oraș mai bun de oferit în materie de muzică, artă, mâncare, sport și celebrități. Apusul este momentul în care invitații se pot bucura de mixul perfect de cocktail-uri de top, mâncare delicioasă și entertainment.

553339417 AC 9091 D8EFA047E845AF069CD9F1A498F22A09 770x513 - MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

O serie de colaborări creative, inclusiv prezența lui Bar Refaeli ca MARTINI Race Ambassador, vor contribui la îmbogățirea curselor de mașini cu o doză de stil MARTINI. Ca un adevărat fan al sportului, Bar va avea apariții la Grand Prix-ul din Spania și la cel din Sochi. O altă direcție a colaborării dintre MARTINI și topmodelul Bar Refaeli va include un proiect fotografic realizat de un alt model celebru, Cate Underwood, ce va fi făcut public pe parcursul sezonului. Modelul Cate Underwood are statutul de fotograf oficial al brandului și va realiza imagini care surprind stilul MARTINI în fiecare oraș. Fotografiile realizate de ea vor apărea împreună cu hashtag-urile #martiniracing și #terrazzamartini.

552966771AC008 MARTINI Anno 770x513 - MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini