Noua colecție prêt-à-porter Pronovias 2017

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-10-2016

în: It happened

Unul dintre cele mai selecte evenimente ale lunii octombrie a marcat lansarea noii colecții de rochii de mireasă Pronovias 2017, purtând semnătura desingerului Hervé Moreau, ce a fost lansată în showroom-ul din Calea Victoriei.

 

Designul colecției ce oferă eleganță și confort viitoarelor mirese este cuprins în două colecții: cea de haute couture prin Atelier Pronovias și colecția prêt-à-porter, Pronovias 2017.

Cu broderii delicate, linii minimaliste sau modele îndrăznețe și senzuale, având ca numitor comun materialele prețioase, noile piese din colecția Pronovias reprezintă o odă pentru feminitate și eleganța atemporală. Inovația adusă de Pronovias constă în suprapunerea straturilor de tull din diverse culori pentru a crea un efect degrade și fluid ce complimentează orice siluetă.

niara-dress_-atelier-pronovias-2017_romee-strijd-jon-kortajarena_color

Colecția Atelier Pronovias, Le Ciel, este inspirată de magia nopților înstelate și este destinată recepțiilor exclusiviste din ziua cea mare. Stilul romantic și elegant al rochiilor haute couture lucrate cu atenție pentru fiecare detaliu, este înnobilat de ornamente prețioase și broderii rare.

Pronovias Barcelona este din 1964 lider în segmentul premium al rochiilor de mireasă, cu prezență în 105 țări. Colecția 2017 este disponibilă deja în România în showroom-­ul din București, Calea Victoriei 44 – 46, și se poate viziona pe baza unei programări prealabile.   

nadia-dress_-atelier-pronovias-2017_romee-strijd-jon-kortajarena_bw