Terminal Of Fashion - www.toff.ro

ASUS ZenBook Pro Duo UX581, laptopul pentru profesioniști premiat la Gala Luxury 2019

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-11-2019

în: News
Asus ZenBook Duo 14
Asus ZenBook Flip 13 OLED

Performanța și designul unic al laptopului ASUS ZenBook Pro Duo UX581 au fost recunoscute în cadrul Galei Luxury 2019, organizată pe 6 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Modelul a fost desemnat ”Most Wanted Laptop of Choice of 2019” în cadrul evenimentului la care au luat parte peste 2.000 de invitați.

Proiectat pentru a vă oferi avantajul final în eficiența fluxului de lucru, puternicul laptop RTX Studio dispune de 4K ASUS ScreenPad Plus cu o lățime completă care funcționează perfect cu ecranul principal OLED 4K UHD.

ZenBook Pro Duo este incredibil de puternic, integrând nouă generație Intel Core i9, proiectat pentru a oferi performanța finală de multitasking. Cu frecvența sa inedită de 5 GHz Turbo Boost, ZenBook Pro Duo poate gestiona fără efort toate aplicațiile de pe ecranul principal și ScreenPad Plus, pentru un flux de lucru cross-screen fluid.

În materie de fiabilitate și durabilitate, noul laptop îndeplinește cele mai dure standarde militare, oferind performanță maximă în orice mediu.

Kitcheninc.ro - Bucatarii de vis