ASUS ZenBook Pro Duo UX581, laptopul pentru profesioniști premiat la Gala Luxury 2019

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-11-2019

în: News

Performanța și designul unic al laptopului ASUS ZenBook Pro Duo UX581 au fost recunoscute în cadrul Galei Luxury 2019, organizată pe 6 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Modelul a fost desemnat ”Most Wanted Laptop of Choice of 2019” în cadrul evenimentului la care au luat parte peste 2.000 de invitați.

Proiectat pentru a vă oferi avantajul final în eficiența fluxului de lucru, puternicul laptop RTX Studio dispune de 4K ASUS ScreenPad Plus cu o lățime completă care funcționează perfect cu ecranul principal OLED 4K UHD.

ZenBook Pro Duo este incredibil de puternic, integrând nouă generație Intel Core i9, proiectat pentru a oferi performanța finală de multitasking. Cu frecvența sa inedită de 5 GHz Turbo Boost, ZenBook Pro Duo poate gestiona fără efort toate aplicațiile de pe ecranul principal și ScreenPad Plus, pentru un flux de lucru cross-screen fluid.

În materie de fiabilitate și durabilitate, noul laptop îndeplinește cele mai dure standarde militare, oferind performanță maximă în orice mediu.

Energy Expo 10-13 octombrie