Brad Pitt a lansat o gamă de produse pentru îngrijirea pielii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-09-2022

în: BeautyNews

Brad Pitt

Brad Pitt a lansat recent un brand de îngrijire a pielii dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, la care a lucrat în ultimii 15 ani! Numit „Le Domaine”, brandul își găsește sursa în Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței pe care Pitt a cumpărat-o împreună cu fosta sa soție Angelina Jolie în 2012.

Noua gamă de produse pentru îngrijirea pielii include un ser hidratant și unul anti-îmbătrânire (385 USD), o cremă hidratantă și o cremă anti-îmbătrânire (320 USD), dar și o emulsie de curățare (80 USD).

Brad Pitt

Fiecare dintre aceste produse conține o concentrație foarte mare de GSM10, un activ care combate oxidarea și enzimele care descompun colagenul și ProGR3, o combinație de antioxidanți (inclusiv resveratrolul derivat din viță de vie. Acești doi compuși activi exclusiv patentați încetinesc semnele îmbătrânirii pielii. Întreaga gamă a fost dezvoltată în strânsă asociere cu familia Perrin, viticultorii din spatele vinului Miraval, deținut de Brad Pitt.

Brad Pitt

Potrivit producătorilor, toate produsele sunt vegane și nu conțin parabeni, siliconi, micro-materiale plastice, uleiuri minerale și sintetice, ingrediente de origine animală sau sulfați. În plus, acestea sunt ambalate în sticle și borcane de sticlă reîncărcabile și reciclabile, care sunt acoperite cu capace din lemn de stejar reciclat din butoaie de vin.

„Scopul este de a imita ciclurile organice ale naturii, frumusețea ei primordială. Nu există deșeuri în natură. Orice lucru rămas sau aruncat devine hrană pentru altceva. Acest sistem circular exemplar este inspirația pentru Le Domaine”, a declarat Brad Pitt.